Bičevska pārstāvētā "Mlada Boleslav" Čehijā svin uzvaru ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Māris Bičevskis
Māris Bičevskis Foto: www.bkboleslav.cz

Latvijas hokejista Māra Bičevska pārstāvētā Čehijas ekstralīgas komanda "Mlada Boleslav" ceturtdien izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla pirmajā spēlē izcīnīja uzvaru.

"Mlada Boleslav" mājās ar 2:0 (0:0, 1:0, 1:0) uzvarēja Pardubices "Dinamo". Sērijā līdz četrām uzvarām "Mlada Boleslav" ir vadībā ar 1-0.

Bičevskis šajā mačā laukumā pavadīja 16 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā pielietoja vienu spēka paņēmienu, uzvarēja 13 no 24 iemetieniem un spēli noslēdza ar pozitīvu lietderības koeficientu +1.

Uzvaras vārtus spēles 35.minūtē, spēlējot skaitliskajā vairākumā, guva Adams Zborils. Tikmēr 23 sekundes līdz spēles beigām ripu tukšos vārtos raidīja Martins Sevcs.

Pagājušajā nedēļā "Mlada Boleslav" vienība paziņoja, ka ar Bičevski līgumu pagarinājusi uz vēl vienu sezonu.

"Mlada Boleslav" no izslēgšanas spēļu pirmās kārtas bija brīva. Pirmo kārtu nepārvarēja Oskara Cibuļska un Uvja Balinska pārstāvētā Litvīnovas "Verva", kas sērijā līdz trim uzvarām ar 0-3 piekāpās Hradeckrālovas "Mountfield". Gunta Galviņa pārstāvētā komanda Ostravas "Vītkovice Ridera" sērijā ar 1-3 zaudēja Brno "Kometa".

Sestdien pirmo ceturtdaļfināla spēli aizvadīs arī Ralfa Freiberga pārstāvētā Tršinecas "Ocelārži", kura sērijā līdz četrām uzvarām lūkos pieveikt "Kometa". No pirmās kārtas "Ocelārži" bija brīva.

Čehijas ekstralīgā šosezon spēlē 14 komandas, no kurām četras pirmās nodrošināja vietu ceturtdaļfinālā, nākamās astoņas sacentās astotdaļfinālā, bet divas pēdējās "play-off" neiekļuva.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu