Video "Blue Jackets" ar Korpisalo vārtos papildlaikā pieveic "Hurricanes"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo (no kreisās)
Jonass Korpisalo (no kreisās) Foto: Reuters/ScanPix

Uzvaru Nacionālās hokeja līgas (NHL) čempionātā pagājušajā naktī (pēc Latvijas laika) izcīnīja Elvja Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda. 

"Blue Jackets" hokejisti ar 3:2 papildlaikā viesos pieveica Karolīnas "Hurricanes", kuru uzvarēja šosezon otro reizi četros savstarpējos dueļos. 

Kolumbusas vārtus sargāja soms Jonass Korpisalo. Viņš atvairīja 25 no 27 pretinieku metieniem jeb 92,6% un tika nosaukts par spēles trešo spožāko zvaigzni. 

Merzļikins šo maču vēroja no rezervistu soliņa. 

Uzvarētāju rindās ar diviem vārtu guvumiem izcēlās Sets Džounss (otros iemeta papildlaika piektajā minūtē), vienu reizi precīzi meta zviedrs Kevins Stenlunds. 

Savukārt "Hurricanes" sastāvā abus vārtus guva talantīgais soms Sebastians Aho. 

Arī nākamās trīs spēles "Blue Jackets" aizvadīs pret "Hurricanes".

Citā spēlē zaudējumu bez savainotā Teodora Bļugera ierindā piedzīvoja Pitsburgas "Penguins" komanda, kas ar 2:3 izbraukumā atzina Ņūdžersijas "Devils" pārākumu. 

Otrās trešdaļas vidū "Penguins" atradās iedzinēja lomā ar 0:3. Turpinājumā gan divas ripas atspēlēja, bet neizšķirtu panākt nespēja. 

Pitsburgas komandai savainojuma dēļ nevar palīdzēt arī krievu uzbrucējs Jevgeņijs Malkins. 

Centrālajā divīzijā "Blue Jackets" ar 31 punktu 31 spēlē ir piektā, kamēr "Penguins" ar 30 mačos iekrātiem 37 punktiem ir trešajā vietā Austrumu divīzijā. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu