Oficiāli: UFC superzvaigzne Nurmagomedovs noslēdz karjeru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: AP/Scanpix

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) prezidents Dana Vaits oficiāli paziņoja, ka jauktās cīņas mākslas (MMA) zvaigzne Habibs Nurmagomedovs (Krievija) ir beidzis karjeru.

Pēc uzvaras "UFC 254" cīņu šovā pār amerikāni Džastinu Geičī, Krievijas MMA superzvaigzne paziņoja, ka astoņstūrī vairs negrasās cīnīties, bet UFC organizācijas prezidents Dana Vaits vairākus mēnešus pēc tam mēģināja pierunāt Nurmagomedovu mainīt domas.

Ceturtdien sociālajos medijos Dana Vaits vēstīja, ka vieglās svara kategorijas (līdz 70,3 kilogramiem) čempions oficiāli aiziet no sporta.

Dagestānā dzimušais cīkstonis 29 karjeras cīņās oktagonā nevienu reizi neizjuta zaudējuma rūgtumu. Bijušais čempions karjeras laikā izcīnīja uzvaras pret tādiem pretiniekiem kā Konors Makgregors, Dastins Porjē, Edsons Barboza, Džastins Geičī, Rafaels Dos Anjoss, Els Jakvinta.

Neilgi pēc šīs ziņas Vaits paziņoja, ka par vakanto titulu svara kategorijā līdz 70,3 kilogramiem cīnīsies amerikānis Maikls Čandlers un brazīlietis Čārlzs Oliveira. Cīņa tiks aizvadīta 15. maijā "UFC 262" cīņu šovā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu