Video ⟩ 10 uzvaras pēc kārtas - "Lightning" vārtsargs Vasiļevskis turpina dominēt NHL

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andrejs Vasiļevskis
Andrejs Vasiļevskis Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas hokeja vārtsargs Andrejs Vasiļevskis no čempionvienības Tampabejas "Lightning" izcīnījis 10 uzvaras pēc kārtas Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārajā čempionātā. 

"Lightning" ceturtdien savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:2, 0:0, 2:0) pārspēja Čikāgas "Blackhawks".

Uzvarētāju sastāvā 26 gadus vecais Vasiļevskis atvairīja 19 metienus, izcīnot 10. uzvaru pēc kārtas.

Vasiļevskis otro reizi karjerā izcīnījis 10 uzvaras pēc kārtas. Šāda panākumu sērija viņam izdevās arī 2019. gadā no 9. februāra līdz 5. martam.

Šosezon Vasiļevskis pret "Blackhawks" komandu uzvarējis visus piecus mačus, kuros viņš laukumā devās sākumsastāvā.

Pēdējo 14 spēļu nogrieznī "Lightning" ir piedzīvojusi trīs zaudējumus, taču tajos mačos vārtus sargāja kanādietis Kērtiss Makelhinijs.

"Man ir izveidojusies pārliecība, un mūsu komanda spēlē ārkārtīgi labi," sacīja Vasiļevskis.

"Iepriekšējos divus vai trīs mačus nenospēlēju sevišķi labi, bet beigās izcīnījām uzvaru. Dažkārt puiši [komandas biedri] palīdz man, dažkārt es palīdzu puišiem."

"Lightning" sastāvā ar 1+1 izcēlās zviedru aizsargs Viktors Hedmans. Vēl pa reizei ar precīzu metienu atzīmējās kanādieši Alekss Killorns un Janni Gurdē, kā arī amerikānis Ross Koltons.

Centrālajā divīzijā "Lightning" ar 44 punktiem 29 mačos ir līdere, bet "Blackhawks" ar 33 punktiem 31 spēlē atrodas ceturtajā pozīcijā.

"Lightning" pērn izcīnīja Stenlija kausu, finālā pārspējot Dalasas "Stars". Tampabeja par NHL čempioni kļuva otro reizi vēsturē, iepriekš trofeju izdevās izcīnīt 2004. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu