Šteinberga Eirolīgas sezonu noslēdz ar 13 punktiem un uzvaru

CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga piektdien guva 13 punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas ceturtdaļfināla atbildes spēlē, viņas pārstāvētajai Stambulas "Galatasaray" komandai ciešot zaudējumu divu maču summā un noslēdzot sezonu Eiropā prestižākajā klubu turnīrā.

"Galatasaray" Spānijas pilsētā Salamankā ar rezultātu 71:61 (21:27, 20:16, 9:14, 21:4) pārspēja citu Stambulas komandu "Fenerbahce", bet divu spēļu summā cieta neveiksmi ar 145:152.

Šteinberga piektdien 35 minūtēs un 40 sekundēs realizēja trīs no septiņiem divpunktu metieniem un septiņus no astoņiem "sodiņiem", bet netrāpīja savu vienīgo tālmetienu.

Viņa arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra trīs bumbas, trīsreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja 16 efektivitātes koeficienta punktus. Ikšķiliete bija otra rezultatīvākā un produktīvākā spēlētāja komandā, kā arī iekrāja labāko +/- rādītāju (+14).

"Galatasaray" komandā ar 24 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām atzīmējās Mersedesa Rasela, bet pretiniecēm 18 punkti bija Aļinai Jagupovai un 13 bumbas zem groziem - Kiai Stouksai.

Jau ziņots, ka trešdien Šteinberga guva 16 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, "Galatasaray" basketbolistēm zaudējot ar rezultātu 74:91.

Ceturtdaļfināli no 17. līdz 19.martam norisinās divos "burbuļos", komandām savā starpā aizvadot divas spēles un labākajai summā sasniedzot finālčetrinieka turnīru.

"Final Four" turnīrs iecerēts no 16. līdz 18.aprīlim.

Jau ziņots, ka Latvijas klubs "TTT Rīga" savā apakšgrupā zaudēja visās sešās spēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu