"Sharks" bez Balcera piedzīvo zaudējumu pēcspēles metienos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Patriks Marlo
Patriks Marlo Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Sanhosē "Sharks" piektdien laukumā devās bez savainojumu guvušā Rūdolfa Balcera un "bullīšos" piedzīvoja zaudējumu.

"Sharks" mājās ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" piekāpās Sentluisas "Blues".

Jau ziņots, ka Balcers guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu, kā rezultātā viņš kopš pirmdienas, kad aizvadīja savu līdz šim pēdējo spēli, izlaidis divus mačus. Latviešu uzbrucējs trešdien kopā ar "Sharks" rezervistiem aizvadīja treniņu, tāpēc pieļaujams, ka drīzumā viņš varētu atgriezties ierindā.

Otrā perioda 16.minūtē spēles rezultātu atklāja mājinieks Raiens Donato, taču "Blues" atguvās trešās trešdaļas septītajā minūtē, kad Tailers Bozaks aktīvi nospēlēja uzbrukuma zonā un mazākumā panāca neizšķirtu.

"Bullīšos" otrajā metienu sērijā "Blues" rindās precīzs bija Breidens Šens, uzreiz pēc tam savu izgājienu realizēja arī Logans Kutūrs, bet Vladimirs Tarasenko izpildīja uzvaru nesošo metienu.

Mets Džounss "Sharks" vārtos atvairīja 33 no 34 metieniem, bet "Blues" ripu ķērājs Džordans Biningtons tika galā ar 30 no 31 raidījuma.

Sestdien abas komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

"Sharks" ar 26 punktiem 28 spēlēs Rietumu divīzijā ieņem septīto vietu astoņu klubu konkurencē.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu