VIDEO ⟩ "Latviešu ekspresis" Fleminas karjeras nozīmīgākajā cīņā piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Madars Bertholds - Fleminas
Madars Bertholds - Fleminas Foto: Cage Warriors/Facebook

19. marta vēlā vakarā norisinājās jaukto cīņas mākslu (MMA) organizācijas "Cage Warriors" cīņu šovs. Tā ietvaros zaudējumu piedzīvoja latviešu cīkstonis Madars Bertholds Fleminas.

"Cage Warriors 121" cīņu šovā norisinājās pirmā kārta mini turnīram, kura uzvarētājs tiks kronēts par organizācijas 77 kilogramu divīzijas čempionu.

Tieši ar abiem mini turnīra pusfināla pāriem tika atklāti cīņu šova galvenie dueļi (main card).

Vispirms oktagonā devās Aiens Gerijs un Rostems Akmans. Šis duelis noslēdzās otrajā raundā, uzvaru ar lielisku spērienu izcīnot Gerijam, kurš sešās cīņās zaudējuma rūgtumu vēl nav izjutis.

Uzreiz pēc tam kārta cīnīties bija arī latviešu cīkstonim un viņam pretim stājās bijušais vieglā svara divīzijas titula pretendents Džeks Grants.

Cīņas ievadā abi cīkstoņi "nomērīja" distanci, sitienu apmaiņās īpaši neiesaistoties. Tomēr pirmā raunda otrajā pusē Grants cīņu pārveda klinčā, kur pozīcijas kontrole bija britam, bet ar vairāk sitieniem izcēlās tieši Fleminas.

Otrā raunda sākumā vairākus precīzus sitienus izdevās izdarīt latviešu cīkstonim, tomēr cīņa ātri tika novesta parterī, kas uzskatāma par Granta stipro pusi. Fleminas cīnījās par pozīciju, tomēr Grantam lieliski allaž izdevās pārvietoties izdevīgākā pozīcijā. Cīņa tika apturēta otrā raunda pusē, kad Fleminas nespēja izkļūt no žņaugšanas paņēmiena un latvietis bija spiests signalizēt tiesnesim par cīņas pārtraukšanu.

Fleminas savas profesionālās karjeras laikā ir izcīnījis astoņas uzvaras, piedzīvojot trīs zaudējumus. Pēc šī dueļa latvietis kļuva par brīvo aģentu, jo ir aizvadījis visas piecas "Cage Warriors" līgumā atrunātās cīņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu