Ovečkins "Capitals" uzvarā gūst divus vārtus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksandrs Ovečkins
Aleksandrs Ovečkins Foto: AFP / Scanpix

Aleksandrs Ovečkins piektdien ar diviem gūtiem vārtiem kaldināja Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienības Vašingtonas "Capitals" uzvaru.

"Capitals" mājās ar 2:1 (0:1, 0:0, 2:0) uzvarēja Ņujorkas "Rangers", svinot septīto panākumu pēc kārtas.

Pirmā perioda 17.minūtē skaitlisko vairākumu viesu rindās realizēja Ovečkina tautietis Artēmijs Panarins. Mājinieki pirmajās 40 minūtēs vārtus neguva, bet Ovečkins "Capitals" komandas uzvaru nokārtoja nepilnu četru minūšu laikā. Izlīdzinājumu Ovečkins panāca sešas minūtes līdz spēles beigām, kad vārtu priekšā bija pirmais pie atlēkušās ripas, bet nepilnas četras minūtes viņš līdzīgā manierē iemeta uzvaru nesošo "golu".

Ovečkins NHL karjeras laikā guvis jau 720 vārtus un viņam pietrūkst vien 11 "goli", lai visu laiku labāko "snaiperu" sarakstā pakāptos uz piekto pozīciju. Krievijas hokejists vārtus guvis pēdējās piecās spēlēs.

Tikmēr Losandželosas "Kings" mājās ar 2:4 (1:2, 1:1, 0:1) piekāpās Vegasas "Golden Knights".

Makss Pačioreti uzvarētāju labā guva divus vārtus, bet tikpat rezultatīvas piespēles nopelnīja Aleks Martiness. "Kings" komandā ar precīziem metieniem izcēlās Alekss Iafalo un Trevors Mūrs.

Kanādā Monreālas "Canadiens" savā laukumā ar 2:3 (1:0, 0:2, 1:0, 0:1) papildlaikā zaudēja Vankūveras "Canucks", kas izcīnīja ceturto uzvaru pēc kārtas.

Vankūveras vienībā vārtus iemeta Adams Godets, Nils Hoglanders un Džonatans Taners Millers, kurš uzvaru izrāva papildlaika trešajā minūtē. Monreālas komandā vārti Korijam Perijam un Nikam Suzuki.

Visbeidzot Toronto "Maple Leafs" mājās ar 3:4 (2:3, 1:1, 0:0) piekāpās Kalgari "Flames". Rasmuss Andešsons uzvaru kaldināja ar divām rezultatīvām piespēlēm, bet vārtus guva Kristofers Tanevs, Dereks Raiens, Marks Džiordano un Metjū Tkačuks. "Maple Leafs" rindās vārti Džeisonam Specam, Aleksandram Kerfūtam un Mičelam Mārneram.

Jau ziņots, ka Sanhosē "Sharks" piektdien laukumā devās bez savainojumu guvušā Rūdolfa Balcera un "bullīšos" piedzīvoja zaudējumu.

"Sharks" mājās ar 1:2 (0:0, 1:0, 0:1, 0:0, 0:1) "bullīšos" piekāpās Sentluisas "Blues".

Jau ziņots, ka Balcers guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu, kā rezultātā viņš kopš pirmdienas, kad aizvadīja savu līdz šim pēdējo spēli, izlaidis divus mačus. Latviešu uzbrucējs trešdien kopā ar "Sharks" rezervistiem aizvadīja treniņu, tāpēc pieļaujams, ka drīzumā viņš varētu atgriezties ierindā.

Sestdien abas komandas savā starpā tiksies atkārtoti.

"Sharks" ar 26 punktiem 28 spēlēs Rietumu divīzijā ieņem septīto vietu astoņu klubu konkurencē.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu