VIDEO ⟩ Lietuvas UFC cīkstone oficiālās svēršanās laikā divas reizes zaudē samaņu (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Biedējoša epizode tika piedzīvota "UFC Vegas 22" cīņu šova oficiālās svēršanās laikā, kad Lietuvas cīkstone Jūlija Stoļarenko divas reizes noģība.

Nav šaubu, ka cīkstoņu svara mešana pirms cīņām ir brutāls process, kas no sportista paprasa daudz gan fiziski, gan psiholoģiski. Par to "UFC Vegas 22" svēršanās procedūras laikā pārliecinājās lietuviete Jūlija Stoļarenko.

Stoļarenko pirms gaidāmās cīņas pret Jūliju Avilu bija nepieciešams iekļauties 61,2 kilogramu svara kategorijas limitā

Cīkstone neilgi pēc uzkāpšanas uz svariem noģība. Protams, viņai palīgā steidza medicīnas personāls.

Pēc neliela atelpas mirkļa Stoļarenko vēlreiz kāpa uz svariem un šoreiz personālam izdevās fiksēt viņas svaru. Uzreiz pēc tam cīkstone saļima vēlreiz.

Pazīstamais MMA apskatnieks Areils Helvani pauda neizpratni par to, kāpēc Stoļarenko uz svariem varēja kāpt uzreiz.

Cīkstone noteiktajā svara limitā iekļāvās, bet tika nogādāta tuvākajā medicīnas iestādē.

Lietuvietes gaidāmā cīņa pret Avilu ir atcelta. Pati cīkstone pēcāk savā "Instagram" kontā apskaidroja situāciju, norādot, ka viņa jau jūtas labi un būtu gatava cīnīties, tomēr viņa saprotot pieņemto lēmumu.

Tāpat Stoļarova atklāja, ka svara mešanas process esot bijis pārāk vienkāršs: "Šī bija viena no vieglākajām svar mešanām manas karjeras laikā, bet svars tika zaudēts pārāk strauji. Svēršanās bija paredzēta deviņos, bet es vajadzīgo svaru biju dabūjusi jau piecos. Kā jau visi zina, kad tu met svaru, tev konkrētais svars nevar būt pārāk ilgi, jo tu jau tā esi uz dehidrācijas robežas."

27 gadus vecā Stoļarenko savas profesionālās karjeras 15 cīņās ir izcīnījusi deviņas uzvaras, piedzīvojusi četrus zaudējumus, kā arī divas reizes cīnījusies neizšķirti.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu