Video "Penguins" pagarinājumā piekāpjas "Devils" komandai

LETA/AP
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Pitsburgas "Penguins", spēlējot bez savainotā Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera, svētdien cieta zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Penguins" izbraukumā ar 1:2 (1:0, 0:1, 0:0, 0:1) pagarinājumā piekāpās Ņūdžersijas "Devils" komandai, kuru dienu iepriekš uzvarēja ar 3:1.

Pēc trīsarpus nospēlētām minūtēm viesus vadībā izvirzīja Sidnijs Krosbijs, kurš "Penguins" hokejistu lielisko saspēli noslēdza ar precīzu metienu no asa leņķa. Otrā perioda piektajā minūtē Sami Vatanens, neapstādinot ripu, bija nekļūdīgs no zilās līnijas, panākdams 1:1.

Pamatlaikā vairāk vārti netika gūti un cīņa turpinājās pagarinājumā, kura trešajā minūtē Jespers Brets apslidoja Tristena Džerija sargāto "cietoksni" un panāca 2:1.

"Devils" vārtsargs Makenzijs Blekvuds pēc traumas izdziedēšanas laukumā atgriezās ar 35 atvairītiem metieniem, bet Džerijs neitralizēja par divām ripām mazāk.

Pitsburgieši pēc sešu uzvaru sērijas nākamajās četrās spēlēs piedzīvojuši trīs zaudējumus.

Bļugers ievietots savainoto spēlētāju sarakstā. Latvijas hokejists guvis ķermeņa augšdaļas savainojumu, kā dēļ varētu nespēlēt pat vairākas nedēļas. Tāpat "Penguins" kādu laiku būs jāiztiek bez krievu uzbrucēja Jevgēņija Malkina.

Pitsburgas komanda ar 40 punktiem 32 spēlēs Austrumu divīzijā ieņem trešo vietu, bet "Devils" ar 26 punktiem 29 cīņās ir septītā. 

"Penguins" turpinājumā aizvadīs četras mājas spēles - vispirms divreiz pret savainotā Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres", bet pēc tam divreiz pret Ņujorkas "Islanders".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu