Šķēle izslimojis Covid-19 un atgriezies "VEF Rīga" treniņos

CopyDraugiem X Whatsapp
Aigars Šķēle
Aigars Šķēle Foto: FIBA.com

Latvijas basketbola komandas "VEF Rīga" spēlētajiem Aigaram Šķēlem un Aleksandram Madsenam pēdējie veiktie Covid-19 testi bijuši negatīvi, informē klubs.

Šķēle jau pievienojies komandai treniņos, savukārt Madsens var atgriezties Latvijā. 

Madsenam Covid-19 tika konstatēts pēc Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas mača Burgosā un somu basketbolists palika Spānijā, bet pēc tam inficēšanās tika atklāta arī Šķēlem.

Rīdzinieki savu nākamo spēli aizvadīs trešdien, kad "Arēnā Rīga" FIBA Čempionu līgas otrā posma ceturtajā spēlē cīnīsies ar Spānijas klubu Burgosas "San Pablo".

Otrajā posmā "VEF Rīga" J apakšgrupā trīs spēlēs pie uzvarām nav tikusi un ieņem pēdējo jeb ceturto pozīciju. Līdere ar diviem panākumiem trīs mačos ir Tenerifes "Lenovo", Burgosas "San Pablo" vienība uzvarējusi abās spēlēs, bet trešā ar vienu uzvaru divos dueļos ir Aleksandrovacas "Igokea".

Klubi katrs ar katru aizvadīs pa divām spēlēm (trīs spēles mājās, trīs izbraukumā), un pirmās divas katras grupas komandas kvalificēsies astoņu labāko vienību turnīram, kas norisināsies maija pirmajā nedēļā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu