"Blue Jackets" ar Merzļikinu rezervē cieš "sauso" zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Jonass Korpisalo
Jonass Korpisalo Foto: AP/Scanpix

Kolumbusas "Blue Jackets" komanda pirmdien piedzīvoja "sauso" zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Blue Jackets" savā laukumā ar rezultātu 0:3 (0:1, 0:2, 0:0) piekāpās Karolīnas "Hurricanes" komandai, kas pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Kolumbusas vienības vārtus sargāja soms Jonass Korpisalo, kurš atvairīja 25 no 28 metieniem (89,3%), bet latviešu vārtsargs Elvis Merzļikins spēlei bija pieteikts kā rezerves vārtsargs.

"Hurricanes" labā vārtus guva amerikānis Breidijs Šejs, zviedrs Jespers Fasts un čehs Martins Nečas, kurš aizvadīja savu 100. spēli NHL.

12. spēli pēc kārtas ar vismaz vienu rezultativitātes punktu izcēlies kanādiešu aizsargs Dagijs Hamilons. Rezultativitātes sērijas laikā viņš guvis divus vārtus un atdevis 12 piespēles.

ASV vārtsargs Alekss Nedeljkovics atvairīja 19 metienus un aizvadīja savu otro "sauso" spēli NHL spēlētāja karjerā, kurā viņš piedalījies 17 mačos. 

Centrālajā divīzijā "Hurricanes" ar 45 punktiem 31 spēlē atrodas otrajā pozīcijā aiz līderes Tampabejas "Lightning", kurai ir par trim punktiem vairāk.

Savukārt "Blue Jackets" ar 33 punktiem 33 mačos ieņem piekto vietu Centrālajā divīzijā.

Citā spēlē zaudējumu piedzīvoja Bufalo "Sabres" komanda, kas izbraukumā ar rezultātu 3:5 (0:0, 1:3, 2:2) piekāpās Ņujorkas "Rangers".

"Sabres" piedzīvoja jau 14. zaudējumu pēc kārtas. Tā ir garākā neveiksmju sērija kopš NHL ieviesa "bullīšus" 2005./06. gada sezonā.

14. zaudējumu sēriju 2009./10. gada sezonā piedzīvoja arī Karolīnas "Hurricanes", 2010./11. gadā Ņujorkas "Islanders" un 2014./15. gadā Bufalo "Sabres".

"Rangers" labā divus vārtus guva 20 gadus vecais soms Kāpo Kako, kurš ar precīzu metienu nebija izcēlies jau 19 mačos pēc kārtas.

Uzvarētāju labā divus vārtus guva arī amerikānis Kriss Kraiders, bet vienreiz precīzs bija amerikānis Adams Fokss, kurš veica arī divas rezultatīvas piespēles.

Savukārt ar trim rezultatīvām piespēlēm atzīmējās Krievijas hokeja zvaigzne Artemijs Panarins.

"Sabres" rindās vārtus guva zviedrs Rasmuss Asplunds, kā arī kanādieši Džefs Skiners un Dilans Kozens.

Austrumu divīzijā "Sabres" ar 16 punktiem 30 mačos ieņem pēdējo jeb astoto vietu, bet "Rangers" ar 32 punktiem 31 spēlē ierindojas sestajā pozīcijā.

Kā zināms, traumas dēļ latviešu uzbrucējs Zemgus Girgensons šosezon nevar palīdzēt "Sabres" komandai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu