Usika menedžeris atklāj nosacījumus cīņai ar Džošua

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP/SCANPIX

Bijušā absolūtā pirmā smagā svara pasaules čempiona Oleksandra Usika menedžeris Egis Klims atklājis, kam jānotiek, lai ukrainis boksa ringā varētu sacensties ar britu zvaigzni Entoniju Džošua. 

Džošua ir WBA, IBF, WBO un IBO jostu glabātājs, un viņam gaidāmi divi dueļi pret savu tautieti Taisonu Fjūriju, kurš ir WBC čempions. Oficiāla paziņojuma par šīm cīņām vēl nav.

"Tagad viss ir atkarīgs no WBO organizācijas. Ko viņi teiks, kādu lēmumu pieņems. Džošua un Fjūrijs, šķiet, ir vienojušies par cīņu, bet nav ne vietas, ne datuma. Tas ir - nekas vēl nav akmenī kalts," "Youtube" kanālam "Usachev TV" sacīja Klims. 

Usiks ir WBO titula obligātais pretendents.

"Ja Džošua ar Fjūriju nespēs vienoties vai nebūs konkrēta cīņas datuma, tad WBO pienākums būs ļaut Usikam tikties ar Džošua," skaidro menedžeris. "Ja WBO uzstās, ka Džošua jācīnās ar Usiku, uz spēles būs trīs tituli, nevis viens."

34 gadus vecais Usiks, kurš sarūpējis Latvijas bokserim Mairim Briedim vienīgo zaudējumu karjerā, ir izcīnījis 18 uzvaras 18 cīņās. Savus pēdējos divus dueļus Ukrainas boksa zvaigzne aizvadījis smagsvaru divīzijā. 

31 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 24 no 25 cīņām, 22 dueļus noslēdzot ar nokautu. Savu vienīgo zaudējumu viņš piedzīvoja pret meksikāni Endiju Ruisu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu