NBA zvaigzne Karijs vēl nevarēs atgriezties laukumā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Stefans Karijs
Stefans Karijs Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Stefens Karijs vēl vismaz nedēļu nevarēs atgriezties Goldensteitas "Warriors" sastāvā, vēsta ESPN.

Pirms nedēļas Karija pārstāvētā vienība ar rezultātu 108:94 piekāpās Hjūstonas "Rockets" komandai. Spēles trešajā ceturtdaļā pēc sāpīga kritiena komandas līderis sadauzīja asteskaulu. "Warriors" organizācija sākotnēji cerēja, ka Karijs ierindā spēs atgriezties salīdzinoši ātri, tomēr pēdējās pārbaudes nav iepriecinošas. Kluba zvaigznei nāksies izlaist vēl vismaz nedēļu.

"Traumas novērtēšana vēlreiz notiks pēc nedēļas," pirms spēles pret Filadelfijas "76ers" izteicās "Warriors" komandas galvenais treneris Stīvs Kers. "Tika veikta magnētiskā rezonanse, un asteskaulā bija redzams iekaisums. Pirmajās dienās viņš atpūtās, tas nāca par labu. Tad viņš mazliet patrenējās, bet sajuta sāpes. Nācās secināt, ka atveseļošanās paņems mazliet ilgāku laiku, nekā bijām iedomājušies."

Viens no NBA labākajiem aizsargiem šosezon vidēji spēlē izcēlies ar 29 punktiem, 5,3 atlēkušajām bumbām, 6,2 rezultatīvām piespēlēm un tālmetienus realizējis ar 40,8% precizitāti.

"Warriors" komanda ar 22 uzvarām 44 spēlēs ierindojas devītajā vietā Rietumu konferencē.

Goldensteitas vienība otrdien savā laukumā ar rezultātu 98:108 (17:35, 28:24, 40:21, 13:28) piekāpās Filadelfijas "76ers".

"Warriors" sastāvā rezultatīvākais bija Kellijs Ubre juniors, kurš guva 24 punktus un izcīnīja 10 atlēkušās bumbas.

"76ers" rindās Tobiass Heriss izcēlās ar 25 punktiem un 13 izcīnītām atlēkušajām bumbām, bet Bens Simonss pievienoja 22 punktus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu