Usiks "koķetē" ar ideju cīnīties UFC (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AP/Scanpix

Ukrainas bokseris Oleksandrs Usiks licis noprast, ka viņš apsver domu izmēģināt savus spēkus jauktās cīņas mākslas (MMA) pasaulē vadošajā organizācijā "Ultimate Fighting Championship" (UFC).

34 gadus vecais Usiks profesionāla boksera karjerā ir nepārspēts - viņa kontā ir 18 uzvaras (13 nokauti).

Ukrainas bokseris, kurš Mairim Briedim sarūpējis karjerā vienīgo zaudējumu, saņēmis ziņu no UFC prezidenta.

"Dana Vaits man uzrakstīja, vai es gribētu izmēģināt UFC? Es viņam atbildēju - atsūti man ziņu, esmu gatavs," intervijā "xsport.ua" norādīja Usiks.

Jau vēstīts, ka Lielbritānijas supersmagsvaru kategorijas boksa zvaigznes Entonijs Džošua un Taisons Fjūrijs vienojušies aizvadīt divas cīņas.

Džošua ir WBA, IBF, WBO un IBO pasaules čempiona jostu glabātājs, bet Fjūrijs ir pašreizējais WBC čempions. Tas būs gadsimta duelis, jo viņu starpā tiks noskaidrots neapstrīdams pasaules čempions supersmagsvaros pēc vairāk nekā 20 gadu pārtraukuma.

Usiks ir WBO titula obligātais pretendents, taču viņam nav izdevies tikt pie iespējas cīnīties pret Džošua.

"Man ir vairāki varianti. Nodarbojos ar mūziku, es dejoju, kļuvu par iesācēju krosfitā un audzinu bērns. Negaidīšu pusotru gadu, noteikti ar kādu boksēšos," teica Usiks.

Ņemot vērā Ukrainas boksera humora izjūtu, šobrīd gan nav skaidrs, cik nopietna ir viņa doma izmēģināt savus spēkus UFC.

Iepriekš izskanēja versija, ka Usiks savu nākamo boksa cīņu aizvadīs pret 35 gadus veco Lielbritānijas bokseri Džo Džoisu, kurš karjerā arī ir nepārspēts - viņa kontā ir 12 cīņas (11 nokauti). Tomēr šāds duelis nav oficiāli apstiprināts.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu