Brieža menedžeris: Liela nozīme būs Okolija komandas piedāvājumam

CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas boksera Maira Brieža komanda veikusi pārrunas ar Lielbritānijas cīkstoņa Lorensa Okolija pārstāvjiem, liecina TVNET rīcībā esošā informācija.

Okolijs sestdien Londonā uzveica Polijas bokseri Kšištofu Glovacki, izcīnot Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pasaules čempiona jostu smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg).

28 gadus vecais Lielbritānijas bokseris karjerā ir nepārspēts - 16 uzvaras (13 nokauti). Okolijs sestdien pēc uzvaras pret Glovacki izteicās, ka viņš savu nākamo cīņu vēlas aizvadīt tieši pret Briedi.

"Kopš pēdējās cīņas esam strādājuši pie pārejas uz supersmagsvariem, teorētiski bija jau nolikts arī pirmās cīņas datums, bet pandēmija tajā ieviesa korekcijas," portālam TVNET pastāstīja Brieža menedžeris Raimonds Zeps.

"Okolijs ir aizvadījis divas labas cīņas, un teorētiski, ja piedāvājums no viņa komandas būtu pietiekami interesants, tas varētu būt Mairim motivējoši vēl uz vienu cīņu aizkavēties kruizeros [kategorijā lidz 90,7 kg], atklāja Zeps.

Okoliju pārstāv viena no pasaulē ietekmīgākajām boksa promotēšanas kompānijām "Matchroom Boxing", kuras vadītājs ir Edijs Hērns. Šī kompānija pārstāv arī pasaules čempionu supersmagajā svarā britu Entoniju Džošua.

"Bet jāsaprot, ka tas mums liktu mainīt plānus un iestrādes, kas ir sagatavoti ilgākam termiņam, tāpēc ļoti liela nozīme būs tieši Okolija komandas piedāvājumam," uzsvēra Brieža pārstāvis.

"Šobrīd pirmā saruna ar "Matchroom Boxing" un Ediju Hērnu ir jau notikusi, un skatīsimies, kā process tagad attīstīsies tālāk."

Šobrīd tiek strādāts pie plāna, kas paredz Briedim nākamo cīņu vasarā - jūnijā vai jūlijā.

"Precīzāka nedēļa būs atkarīga no televīzijas nepieciešamībām un arī norises vietas, kam pagaidām ir divas opcijas," pastāstīja Zeps.

Brieža komanda iepriekš veica pārrunas ar Polijas supersmagsvaru bokseri Mariušu Vahu, taču Zeps šoreiz atteicās komentēt, vai sarunas ar šī pretinieka pārstāvjiem vēl turpinās.

36 gadus vecais Briedis karjerā aizvadījis 28 cīņas, izcīnot 27 uzvaras (19 nokauti). Vienīgais zaudējums piedzīvots pret ukraini Oleksandru Usiku, kurš pārgājis uz supersmagsvariem.

Brieža īpašumā ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona josta, kuru vēlas iegūt Okolijs.

Jāatzīmē, ka Okolijs pēdējo četru mēnešu laikā aizvadījis divas cīņas, tikmēr Briedis iepriekšējo cīņu aizvadīja pirms pusgada - pērn septembra beigās.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu