Kuldam rezultatīva piespēle "Ice Tigers" zaudējumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas aizsargs Artūrs Kulda ceturtdien atzīmējās ar rezultatīvu piespēli Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē, taču Nirnbergas "Ice Tigers" viesos piedzīvoja zaudējumu.

"Ice Tigers" viesos ar 3:6 (0:4, 2:1, 1:1) piekāpās Ķelnes "Haie".

Kulda rezultatīvi piespēlēja 30.minūtē, kad Andrejs Birešs panāca 2:5.

Latvijas izlases aizsargs laukumā pavadīja 18 minūtes.

Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās kanādietis Džeisons Eiksons, bet trīs rezultativitātes punkti (1+2) arī Džonatanam Macumoto.

"Ice Tigers" ar 20 punktiem 26 spēlēs ir pārliecinoši pēdējā vietā starp deviņām Dienvidu grupas vienībām.

Citā mačā triju latviešu pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" komanda mājās ar 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) zaudēja Štraubingas "Tigers".

Uzbrucējs Mārtiņš Karsums uz ledus pavadīja 11 minūtes un desmit sekundes, Filipam Buncim deviņās minūtēs un 16 sekundēs uzvara vienīgajā iemetienā, trīs metieni pa vārtiem un 25 soda minūtes par spēli pretinieka celī, bet Kristofers Bindulis 18 minūtēs un astoņās sekundēs laukumā tika pie viena bloķēta metiena, divām soda minūtēm un +/- rādītāja -1.

Uzvarētāju labā divus vārtus, arī pēdējos spēlē divas sekundes pirms tās beigām guva Sīna Akolatse.

"Pinguine" ar 15 punktiem 27 dueļos ieņem septīto vietu Ziemeļu grupā, no priekšpēdējā vietas atpaliekot par 19 punktiem.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu