Mairis Briedis: Edijam Hērnam ir Kalles Zauerlanda numurs (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: Artūrs Krūmiņš/TVNET

Latvijas bokseris Mairis Briedis neizslēdz iespēju vēl vienu cīņu aizvadīt pirmā smagā svara kategorijā, bet jābūt interesantam piedāvājumam. 

Pēdējā laikā tiek apspriesta Brieža iespējamā tikšanās ringā ar Lielbritānijas cīkstoni Lorensu Okoliju. 

Iepriekš Brieža menedžeris Raimonds Zeps sarunā ar TVNET sacīja: "Okolijs ir aizvadījis divas labas cīņas, un teorētiski, ja piedāvājums no viņa komandas būtu pietiekami interesants, tas varētu būt Mairim motivējoši vēl uz vienu cīņu aizkavēties kruizeros [kategorijā lidz 90,7 kg]."

Līdzīgi par savu nākamo cīņu izteicies pats Briedis. Portālam "proboxing-fans.com" viņš norādīja, ka pirmā smagā svara kategorijā ir visu paveicis un šajā divīzijā nevienam vairs nekas nav jāpierāda. 

Pats Bokseris un viņa komanda kopš pēdējās cīņas ar kubieti Junielu Dortikosu strādā pie tā, lai karjeru turpinātu smagsvaros. 

"Lorenss Okolijs pēdējās divās cīņās parādīja pieklājīgu boksu un pelnīti ieguva titulu. Ja viņi man var piedāvāt kaut ko patiešām interesantu, lai vēl vienu cīņu uzkavētos kruizeros, es būtu atvērts šādai iespējai. Edijam Hērnam ir Kalles Zauerlanda numurs," norādīja Briedis. 

Hērns, kurš ir viens no pazīstamākajiem boksa promouteriem, ir Okolija pārstāvis. Savukārt Zauerlands pārstāv Brieža intereses. 

Okolijs sestdien Londonā uzveica Polijas bokseri Kšištofu Glovacki, izcīnot Pasaules Boksa organizācijas (WBO) pasaules čempiona jostu smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kg).

28 gadus vecais Lielbritānijas bokseris karjerā ir nepārspēts - 16 uzvaras (13 nokauti). Okolijs sestdien pēc uzvaras pret Glovacki izteicās, ka viņš savu nākamo cīņu vēlas aizvadīt tieši pret Briedi.

Šobrīd tiek strādāts pie plāna, kas paredz Briedim nākamo cīņu vasarā - jūnijā vai jūlijā.

36 gadus vecais Briedis karjerā aizvadījis 28 cīņas, izcīnot 27 uzvaras (19 nokauti). Vienīgais zaudējums piedzīvots pret ukraini Oleksandru Usiku, kurš pārgājis uz supersmagsvariem.

Brieža īpašumā ir Starptautiskās Boksa federācijas (IBF) čempiona josta, kuru vēlas iegūt Okolijs.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu