UFC prezidents apstiprina: notiek sarunas par Porjē un Makregora trešo cīņu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dastins Porjē (no kreisās) un Konors Makgregors
Dastins Porjē (no kreisās) un Konors Makgregors Foto: Reuters/ScanPix

"Ultimate Fighting Championship" (UFC) organizācijas prezidents Dana Vaits apstiprinājis, ka notiek sarunas par trialoģijas cīņu starp Dastinu Porjē un skandalozo Konoru Makregoru.

Abi cīkstoņi svara kategorijā līdz 70,3 kilogramiem ir tikušies divreiz. Pirmajā duelī 2014. gadā uzvaru ar nokautu izcīnīja Makregors, bet otrajā tikšanās reizē šīgada janvārī Porjē bija spējīgs atbildēt īram ar to pašu.

Tagad abi jauktās cīņas mākslas (MMA) meistari astoņstūrī grib tikties trešo reizi. Lai noskaidrotu, kurš patiesi ir labākais.

Vaits "UFC 260" preses konferencē apstiprināja, ka abi cīkstoņi ir ieinteresēti cīnīties vēlreiz.

"Dastins vēlas atkārtot cīņu, un tas ir gudrs solis. Viņam tas ir jādara," teica Vaits. "Tā viņam ir liela iespēja. Porjē visu karjeru ir smagi strādājis, lai viņam šāda iespēja būtu."

Viens no pasaules atpazīstamākajiem sportistiem Konors Makregors savas karjeras 27 cīņās oktogonā uzvaru svinējis 22 reizes. Savukārt amerikānis Dastins Porjē 33 cīņās par uzvarētāju pasludināts 27 reizes.

Šo svētdien plkst. 5:00 pēc Latvijas laika tiks aizvadīts "UFC 260" cīņu šovs, kur galvenais vakara duelis būs starp smagsvariem. Fransiss Nganū centīsies čempiona laurus atņemt Stipem Miočičam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu