Jēkabs Rēdlihs: Rīgas "Dinamo" manī nodzēsa vēlmi spēlēt hokeju (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Pēdējās sezonas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" dzēsa aizsarga Jēkaba Rēdliha vēlmi spēlēt hokeju, bijušais sportists izteicās sarunā tīmekļa vietnes "Facebook" lapā "Hokeja fans".

38 gadus vecais J.Rēdlihs, kurš jau noslēdzis profesionālo karjeru, Rīgas "Dinamo" kopumā aizvadīja sešas sezonas, bet stabils pamatsastāva spēlētājs bija tikai pirmajās trijās.

Atklātā sarunā lapā "Hokeja fans" aizsargs pastāstīja, ka pēdējās sezonas "Dinamo" bijušas psiholoģiski smagas, tāpēc arī nolemts slidas kārt uz nagliņas.

"Sākuma sezonas "Dinamo" bija ļoti pozitīvas, daudz kas sanāca. Diemžēl ar gadiem... Teikšu godīgi, es gribēju beigt [spēlēt hokeju], jo "Dinamo" sistēma hokeju manī nodzēsa pilnībā. Kā ugunskuru ar ūdeni vienkārši nolēja. Biju gatavs un gribēju beigt. Pateicos "Kurbadam", kur spēlēju pēdējos gadus, ka atkal ieguvu kaifu, spēlējot hokeju," tiešs bija J.Rēdlihs.

"Beidzu vienkārši mocīties un eksistēt. Pēdējie gadi "Dinamo" manā dzīvē bija vislielāko pārdomu laiks. Katra mana kustība uz ledus bija bailes par to, lai es nepied***tu bikses, es atvainojos par savu valodu. Citādi to nevar izstāstīt. Par katru kļūdu tevi uzreiz sēdina, par katru kļūdu var lauzt līgumu. Tiklīdz baidies kļūdīties, tā jebkas, ko dari, beidzas.

Pēdējos gadus es vienkārši kaut kā vilku. Aldziņa, bailes nespēlēt, kā tad samaksāsi rēķinus. Arī liels paldies šiem gadiem, jo tie vedināja uz šādām pārdomām."

Savu pēdējo sezonu Rīgas "Dinamo" J.Rēdlihs aizvadīja 2016./2017.gada sezonā, kad 33 mačos izcēlās ar četrām rezultatīvām piespēlēm.

Kopumā aizsargs KHL nospēlēja 197 mačus, kuros guva piecus vārtus un veica 13 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu