Noskaties! ⟩ Ronaldu nesavalda emocijas pēc neieskaitīta vārtu guvuma (2)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Portugāles futbola izlases zvaigznei Krištianu Ronaldu sestdien neieskaitīja vārtu guvumu 2022. gada FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas spēlē.

2016. gada Eiropas čempione Portugāles izlase izbraukumā cīnījās neizšķirti 2:2 (2:0) pret Serbijas valstsvienību.

Pirmajā puslaikā Djogu Žota guva divus vārtus, izvirzot portugāļus 2:0 vadībā, bet Aleksandrs Mitrovičs un Filips Kostičs bija precīzi 46. un 60. minūtē, panākot neizšķirtu.

Spēles pašā galotnē Ronaldu guva vārtus, kas Portugālei būtu atnesuši uzvaru, taču tiesneši nefiksēja, ka bumba šķērsojusi vārtu līniju.

Mača tiesnesis piesprieda Ronaldu dzelteno kartīti par nesportisku rīcību. Portugāles izlases kapteinis neapmierinātībā pameta laukumu vēl pirms spēles beigu finālsvilpes.

"Ir momenti, kurus ir grūti sagremot, it sevišķi brīžos, kad ir sajūta, ka tiek sodīta visa nācija. Mēs turēsim galvas paceltas un soļosim pretī nākamajam izaicinājumam," savā "Instagram" profilā rakstīja Ronaldu.

Portugāles izlases galvenajam trenerim Fernandu Santušam šī bija karjerā 1000. spēle, rēķinot kopā darbu gan valstsvienībās (Portugāle un Grieķija), gan klubos ("Estoril", "Estrela da Amadora", "Porto", "Benfica", "Sporting SP", PAOK, AEK).

"Tiesneši man uzreiz pēc mača atvainojās," pastāstīja pieredzējušais treneris, kuram jubilejas spēlē tika izbojāti svētki.

"Tas pavisam skaidri bija vārtu guvums, bet mēs neko nevaram iesākt. Mēs kontrolējām spēles pirmo puslaiku, bet otrajā pazaudējām koncentrēšanos," sacīja Santušs.

Video: Ronaldu gūst vārtus, kas netiek ieskaitīti

Video: Spēles apskats

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu