Šteinberga svin uzvaru Turcijas čempionāta ceturtdaļfināla pirmajā spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Latvijas basketboliste Anete Šteinberga svētdien Turcijas augstākās līgas izslēgšanas spēļu pirmajā ceturtdaļfināla mačā guva 17 punktus un palīdzēja Stambulas "Galatasaray" izcīnīt uzvaru.

"Galatasaray" mājās ar 64:51 (21:19, 19:7, 11:14, 13:11) uzvarēja Adanas "Botas" un sērijā līdz divām uzvarām izvirzījās vadībā ar 1-0.

Stambulas klubs izsēts ar otro numuru, bet Adanas komandai piešķirts septītais.

Šteinberga ceturtdaļfināla pirmajā spēlē laukumā pavadīja 36 minūtes un astoņas sekundes, kuru laikā guva 17 punktus, izcīnīja piecas bumbas zem groziem un četrreiz rezultatīvi piespēlēja. Basketboliste grozā raidīja septiņus no 11 divpunktu metieniem, visi tālmetieni bija neprecīzi, bet no četriem soda metieniem izdevās realizēt trīs. Viņa bija savas komandas rezultatīvākā spēlētāja.

Tāpat Latvijas izlases spēlētāja divreiz pārtvēra bumbu, reizi bloķēja metienu, pieļāva vienu kļūdu, nopelnīja četras personīgās piezīmes, pretinieces izprovocēja uz trim noteikumu pārkāpumiem un spēli noslēdza ar labāko efektivitātes koeficientu 20.

Uzvarētāju labā 14 punktus iemeta Samanta Vaitkomba, bet Adanas klubā 17 punkti Aišei Korai.

Otrā ceturtdaļfināla spēle paredzēta marta pēdējā dienā.

Stambulas komanda regulārajā čempionātā 26 spēlēs piedzīvoja vien trīs neveiksmes un ieņēma otro vietu. Bez zaudējumiem regulāro čempionātu noslēdza Stambulas "Fenerbahce".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu