Video ⟩ Ovečkins ar "Capitals" turpina veiksmīgo nogriezni

CopyDraugiem X Whatsapp
Dmitrijs Orlovs un Aleksandrs Ovečkins
Dmitrijs Orlovs un Aleksandrs Ovečkins Foto: AFP/SCANPIX

Vašingtonas "Capitals" komanda svētdien turpināja veiksmīgo sezonas nogriezni Nacionālajā hokeja līgā (NHL), izcīnot uzvaru desmitajā no pēdējām 11 spēlēm.

"Capitals" savā laukumā ar rezultātu 5:4 (0:0, 3:0, 2:4) uzvarēja Ņujorkas "Rangers".

Divreiz uzvarētājiem izcēlās Toms Vilsons, vārti un divas rezultatīvas piespēles bija Tīdžejam Ošī, bet vēl pa reizei precīzi meta Aleksandrs Ovečkins un Jevgeņijs Kuzņecovs.

Ovečkins pēdējās 11 spēlēs vidēji guvis vienus vārtus. Šosezon kopumā 30 mačos viņa kontā 18 precīzi metieni un 12 rezultatīvas piespēles.

Ar 724 precīziem metieniem Ovečkins visu laiku labāko vārtu guvēju sarakstā ieņem sesto vietu, par septiņām ripām atpaliekot no Marsela Diona. 

Pretiniekiem divus vārtus savā 28 gadu dzimšanas dienā guva Kolins Blekvels, bet pa reizei Iļju Samsonovu pārspēja Aleksis Lafrenjērs un Kriss Kreiders.

Abas komandas otrdien spēkosies arī "Madison Square Garden", kur "Capitals" hokejisti uzsāks piecu spēļu sēriju Ņujorkā un tās apkārtnē.

Citā spēlē smagu traumu guva aizsargs Ārons Ekblads, kura pārstāvētā Floridas "Panthers" viesos ar rezultātu 4:1 (3:1, 0:0, 1:0) uzveica Dalasas "Stars".

Ekblads traumu guva mača vidū, kad kritienā neveiksmīgi pagrieza kāju. Hokejists no laukuma tika aizvests ar transporta nestuvēm.

"Panthers" rindās ar diviem gūtiem vārtiem atzīmējās Žonatans Iberdo, bet Antonī Diklērs pirmajā periodā realizēja "bullīti", kamēr Ouvens Tipets mača beigās raidīja ripu tukšos vārtos. Kriss Drīdgers atvairīja 33 pretinieku mestās ripas.

Dalasiešiem vārtus guva NHL debitants Džeisons Robertsons.

Citviet minimālu uzvaru svinēja Ņūdžersijas "Devils", kas pretinieku laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0, 0:0, 0:0) bija pārāka pār Bostonas "Bruins".

"Devils" vārtsargs Makenzijs Blekvuds neitralizēja 40 pretinieku metienus, bet otrā laukuma galā Jaroslavs Halāks tika galā ar 28 ripām. Vienīgos vārtus šajā spēlē guva Kails Palmieri.

Tāpat uzvaru svētdien svinēja Nešvilas "Predators", kas viesos ar 3:2 (2:0, 0:0, 1:2) apspēlēja Čikāgas "Blackhawks". Uzvaras vārtus sešas minūtes un 33 sekundes pirms pamatlaika beigām guva Romāns Josi, atnesot "Predators" komandai piekto panākumu pēc kārtas.

Izbraukumā uzvaru izcīnīja arī Anaheimas "Ducks", kas pagarinājumā ar 3:2 (0:2, 1:0, 1:0, 1:0) guva virsroku pār Sentluisas "Blues". Papildlaika otrajā minūtē 3:2 viesiem panāca Džošs Mensons.

Jau ziņots, ka Kolumbusas "Blue Jackets" ar latvieti Elvi Merzļikinu vārtos izbraukumā ar rezultātu 1:4 (0:1, 1:0, 0:3) piekāpās Detroitas "Red Wings". Pēdējās divas ripas mājinieki iemeta tukšos vārtos.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu