Polijas zvaigzne Levandovskis nevarēs palīdzēt izlasei spēlē pret Angliju

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Roberts Levandovskis
Roberts Levandovskis Foto: Reuters/ScanPix

Uzbrucējs Roberts Levandovskis ceļgala savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt Polijas izlasei nākamajā 2022.gada Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrā spēlē, kurā paredzēta tikšanās ar Angliju, pirmdien ziņo Polijas Futbola federācija.

Minhenes "Bayern" uzbrucējs labā ceļgala savainojumu guva svētdienas spēlē pret Andoru, kurā Polijas uzvarēja ar 3:0, bet divus no trim vārtiem guva tieši Levandovskis. Viņš spēles 63.minūtē tika nomainīts.

"Šāda tipa savainojumu dziedēšana parasti prasa piecas līdz desmit dienas," teikts Polijas Futbola federācijas paziņojumā. "Šī iemesla dēļ Levandovskis atgriezīsies kluba rīcībā, kur arī turpinās atlabt pēc gūtās traumas."

Paredzams, ka Polijas izlasei trešajā kvalifikācijas turnīra spēlē nevarēs palīdzēt pussargs Mateušs Klihs un rezerves vārtsargs Lukašs Skorupskis. Abiem spēlētājiem nesen noteikta saslimšana ar Covid-19.

Polijas izlase ar Angliju tiksies trešdien. Kvalifikācijas turnīra pirmajā spēlē Polijas spēkojās neizšķirti 3:3 ar Ungāriju.

Levandovskis divās aizvadītajās spēlēs izcēlies ar trim vārtu guvumiem. 

I apakšgrupas līdere ar sešiem punktiem pēc divām spēļu kārtām ir Anglija, par punktiem mazāk iekrājušas Polija un Ungārija, Albānijai ir trīs punkti, bet Andora un Sanmarīno pagaidām ir bešā.

Tikmēr "Bayern" atklājusi, ka rēķinās ar uzbrucēju 7.aprīļa UEFA Čempionu līgas ceturtdaļfināla pirmajā mačā ar Parīzes "Saint-Germain" (PSG).

Šosezon Vācijas bundeslīgā "Bayern" atlikušas astoņas spēles. Levandovskis šosezon guvis 35 vārtus un tikai par pieciem "goliem" atpaliek no Gerda Millera rekorda - 40 vārti vienas sezonas laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu