Video ⟩ Porziņģim produktīvs sniegums "Mavericks" uzvarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Latviešu zvaigzne Kristaps Porziņģis trešdien guva 19 punktus Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlē un palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai izcīnīt uzvaru.

"Mavericks" viesos ar rezultātu 113:108 (30:25, 34:20, 26:28, 23:35) pārspēja Bostonas "Celtics". 

Porziņģis šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes un piecas sekundes, kuru laikā realizēja trīs no astoņiem divpunktu metieniem, trīs no septiņiem tālmetieniem un četrus no sešiem soda metieniem.

Tāpat viņš izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas, bloķēja trīs metienus, pieļāva divas kļūdas un divas reizes pārkāpa noteikumus.

"Mavericks" ar Porziņģi laukumā iemeta par 15 punktiem vairāk nekā ielaida.

Dalasas komandā rezultatīvākais ar 36 punktiem bija Luka Dončičs, kurš arī izcīnīja astoņas bumbas zem groziem un veica piecas rezultatīvas piespēles. Viņš trāpīja septiņus no 11 tālmetieniem, taču pieļāva arī astoņas kļūdas.

21 punktu uzvarētāju labā guva Džeilens Bransons.

"Celtics" vienībā 25 punktus iemeta Džeisons Teitums, 24 pievienoja Džeilens Brauns un 22 guva Kemba Vokers.

"Mavericks" otrajā ceturtdaļā veica 20:5 izrāvienu, iegūstot vadību ar rezultātu 61:39. Trešajā ceturtdaļā Dalasas pārsvars sasniedza 23 punktus.

Ceturtajā ceturtdaļā "Celtics" atspēlējās un sarūpēja intrigu, taču Bostonai tomēr ne reizi šajā mačā neizdevās iegūt vadības grožus.

"Mavericks" ar 25 uzvarām 46 spēlēs ieņem septīto vietu Rietumu konferencē, bet "Celtics" ar 23 panākumiem 48 mačos ierindojas astotajā pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu