NBA zvaigzne Durents privātā saziņā rupji nolamājis Holivudas aktieri (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durents
Kevins Durents Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kevins Durents sociālās saziņas vietnes "Instagram" privātajā sarakstē iesaistījies rupjību un apvainojumu apmaiņā ar Holivudas aktieri Maiklu Rapaportu.

Durenta un Rapaporta konflikts aizsākās jau pagājušā gada izskaņā, kad aktieris kritizēja basketbolista pēcspēles interviju, ko "Nets" spēlētājs sniedza pēc sezonas pirmā mača pret Goldensteitas "Warriors".

Sarakstes laikā Durents 51 gadu vecajam aktierim veltīja homofobiskus izteikumus, aicināja konfliktu atrisināt klātienē ar dūrēm, kā arī vaicāja pēc Rapaporta adreses.

"Draudus un pretīgas ziņas saņemu ik dienu, bet nekad nebiju domājis, ka kādu no tām varētu uzrakstīt Kevins Durents. Viņš tur piemin manu sievu un vēlas kauties. Vai šis ir tas Amerikas mīļumiņš?" vaicāja Rapaports.

Par homofobisku frāžu lietošanu NBA varētu sodīt Durentu. Pats spēlētājs apstiprinājis, ka ziņas ir autentiskas un viņš ir to autors, ziņo CNN.

Līdz pat 2019.gada izskaņai Rapaports bija pazīstams kā kvēls Ņujorkas "Knicks" fans, bet pēc latvieša Kristapa Porziņģa aizmainīšanas un vienības neveiksmīgā snieguma aktieris publiski paziņoja, ka vairs neatbalstīs šo NBA klubu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu