Video ⟩ Merzļikins piedzīvo zaudējumu spēlē pret NHL čempionvienību

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

Merzļikina pārstāvētā Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:0, 1:2) piekāpās iepriekšējās sezonas NHL čempionei Tampabejas "Lightning", kas pārtrauca trīs zaudējumu sēriju.

Komandām šī bija otrā tikšanās trīs dienu laikā. Aizvakar uzvaru izcīnīja "Blue Jackets", kas pārspēja "Lightning" ar rezultātu 3:1.

Merzļikins laukumā devās ceturtajā spēlē pēc kārtas un atvairīja 31 no 34 pretinieku metieniem (91,2%).

"Blue Jackets" rindās trīs spēlētāji izcēlās ar diviem rezultativitātes punktiem - amerikāņi Zeks Verenskis (1+1) un Ēriks Robinsons (1+1), kā arī kanādietis Makss Domi (0+2).

"Lightning" labā divus vārtus guva kanādietis Breidens Points, viens precīzs metiens amerikāņa Rosa Koltona kontā, bet Krievijas vārtsargs Andrejs Vasiļevskis atvairīja 36 no 38 metieniem (94,7%).

Par spēles trim spožākajām zvaigznēm atzina attiecīgi Pointu, Vasiļevski un Koltonu.

Trešā perioda vidū Robinsons izvirzīja "Blue Jackets" vadībā ar rezultātu 2:1, taču turpinājums Kolumbusai bija neveiksmīgs, jo ar 66 sekunžu starpību "Lightning" guva divus vārtus.

Centrālajā divīzijā "Lightning" ir līdere ar 52 punktiem 36 mačos, bet "Blue Jackets" ar 36 punktiem 38 spēlēs atrodas sestajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu