"Wizards" bez Bertāna piekāpjas Austrumu vājākajai komandai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vašingtonas "Wizards" un Detroitas "Pistons" basketbolisti
Vašingtonas "Wizards" un Detroitas "Pistons" basketbolisti Foto: Reuters/ScanPix

Dāvja Bertāna pārstāvētā Vašingtonas "Wizards" komanda ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

"Wizards" izbraukumā ar rezultātu 91:120 piekāpās Detroitas "Pistons". Bertāns septīto spēli pēc kārtas izlaida traumas dēļ.

Viesu sastāvā Rasels Vestbruks guva 16 punktus, veica 12 rezultatīvas piespēles, izcīnīja 11 atlēkušās bumbas un pieļāva deviņas kļūdas.

16 punktus guva arī Robins Lopess, 14 pievienoja ukrainis Alekss Lens, 11 punkti un 10 atlēkušās bumbas izraēlietim Dani Avdijam, 10 punktus guva japānis Rui Hačimura.

"Wizards" komandai traumas dēļ nevarēja palīdzēt NBA sezonas rezultatīvākais spēlētājs Bredlijs Bīls.

"Pistons" rindās Džošs Džeksons guva 31 punktu, kas viņam ir jauns karjeras rekords, savukārt Meisons Plamlī atzīmējās ar 13 punktiem un 11 atlēkušajām bumbām.

"Wizards" basketbolistu metienu precizitāte šajā mačā bija vāja gan no tālās distances (5/19, 26,3%), gan soda metienu līnijas (6/19, 31,6%).

Austrumu konferences turnīra tabulā "Wizards" ar 17 uzvarām un 30 zaudējumiem ieņem 12. vietu, bet "Pistons" ir pēdējā jeb 15. pozīcijā ar bilanci 14-34.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu