Video ⟩ Oldridžs debitē "Nets" sastāvā un teju savāc "double-double"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lamarkuss Oldridžs (ar bumbu)
Lamarkuss Oldridžs (ar bumbu) Foto: AFP/SCANPIX

Lamarkuss Oldridžs ceturtdien debitēja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Bruklinas "Nets" un teju izcēlās ar "double-dobule" jeb divciparu statistikas rādītāju gūtajos punktos un izcīnītajās atlēkušajās bumbās.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 111:89 sagrāva Šaroltas "Hornets", izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas un jau 12. panākumu pēdējos 14 mačos.

Uzvarētāju sastāvā Oldridžs guva 11 punktus, izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, veica sešas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un bloķēja vienu metienu.

Sanantonio "Spurs" komanda iepriekš izpirka 35 gadus vecā Oldridža līgumu, tādējādi centrs pievienojās vienai no NBA čempiona titula galvenajām pretendentēm.

"Nets" rindās rezultatīvākais bija Džefs Grīns, kurš guva 21 punktu, Lendrijs Šemets pievienoja 17, Tailers Džonsons iemeta 15 un tikpat guva arī Kairijs Ērvings, kurš atdeva arī astoņas rezultatīvas piespēles un izcīnīja 11 bumbas pie groziem.

"Hornets" sastāvā Gordons Heivords un Devonte Greiems katrs iemeta pa 13 punktiem.

Traumu dēļ mačā nepiedalījās "Nets" zvaigznes Džiemss Hārdens un Kevins Durants. Jau drīzumā Hārdens varētu atgriezties laukumā, bet Durants, kurš nav spēlējis kopš februāra vidus, nevarēs palīdzēt komandai vēl vismaz nedēļu.

"Nets" deva atpūtu Bleikam Grifinam, bet centrs Deandrē Džordans, kurš šosezon 36 mačos devis starta pieciniekā, šoreiz palika rezervē un viņa vietu ieņēma Oldridžs.

"Nets" ar 34 uzvarām un 15 zaudējumiem ir Austrumu konferences līdere, bet "Hornets" ar bilanci 24-23 ierindojas ceturtajā pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu