Video ⟩ Portāls: Merzļikins pelnījis labāku likteni

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins, kurš pārstāv Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Kolumbusas "Blue Jackets", pelnījis labāku likteni, "CBS Sports" mājaslapā publicēts portāla "RotoWire" viedoklis.

Merzļikins sargājis "Blue Jackets" vārtus iepriekšējos četros mačos pēc kārtas, taču komandai izdevies izcīnīt tikai vienu uzvaru - 1:3 un 1:4 pret Detroitas "Red Wings", kā arī 3:1 un 2:3 pret NHL čempionvienību Tampabejas "Lightning".

Šo četru spēļu nogrieznī Merzļikins vidēji ielaidis 2,25 ripas un atvairījis 33,25 metienus (93,2%), kas kopumā ir labi rādītāji. Kā norāda "RotoWire", latviešu vārtsargam veiksme nav bijusi sabiedrotā, it sevišķi iepriekšējā mačā.

"Līdz pat trešā perioda beigu daļai "Blue Jackets" atradās 2:1 vadībā, kad "Bolts" ["Lightning"] guva divus vārtus 66 sekunžu laikā. Otrajos zaudētajos vārtos pēc Breidena Pointa piespēles ripa atsitās pret aizsarga Davida Savārda slidu," atzīmē portāls.

"Merzļikinam nebija izredžu [atvairīt ripu], viņš bija pelnījis labāku likteni. Viņa uzvaru un zaudējumu bilance pēdējos četros mačos ir 1-3, bet tas neataino viņa patieso sniegumu. Šajos četros mačos viņš ielaidis tikai deviņus vārtus un atvairījis 93,2% metienu," vēsta "RotoWire".

"Izskanējušas vairākas runas, ka "Jackets" izskata piedāvājumus aizmainīt vienu no saviem vārtsargiem, bet mēs nespējam iedomāties, ka viņi varētu mainīt Merzļikinu. Viņu nevajag aizsargāt līgas paplašināšanas draftā, un tas viņu Kolumbusā padara ļoti vērtīgu."

"RotoWire" ir kompānija, kas specializējas sporta "Fantasy" spēlēs. Kompānija piegādā fantāziju spēļu ziņas un informāciju lielajiem medijiem kā ESPN, "Yahoo", "Fox Sports", "CBS Sports" un citiem kanāliem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu