"Sharks" treneris: Balcers varētu kļūt par 20 vārtu guvēju NHL sezonā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers (nr. 92)
Rūdolfs Balcers (nr. 92) Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucējs Rūdolfs Balcers varētu kļūt par spēlētāju, kurš Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonā gūst 20 vārtus, uzskata Sanhosē "Sharks" galvenais treneris Bobs Bugnērs.

23 gadus vecais Balcers šosezon "Sharks" sastāvā 20 spēlēs guvis 4 vārtus un atdevis 5 rezultatīvas piespēles, kā arī sakrājis negatīvu lietderības koeficientu -4.

Balcers šosezon pārsvarā spēlē "Sharks" otrajā uzbrucēju virknējumā, lielāko daļu spēļu aizvadot kopā ar čehu Tomāšu Hertlu un šveicieti Timo Meieru.

"Redzu, ka Rudijs var izveidoties par Top 6 džeku [uzbrucēju], kurš var gūt 20 vārtus gadā,"

laikraksta "The Mercury News" žurnālists Kērtiss Pašelka citē "Sharks" galveno treneri.

"Viņš var kļūt par skaitliskā mazākuma spēlētāju, kad iegūs lielāku pieredzi. Viņš var būt vērtīgs spēlētājs, un viņš iederas mūsu spēles manierē," piebilda Bugnērs.

Balceram šī trešā sezona NHL. Pirms tam viņš divas sezonas pārstāvēja Otavas "Senators". Kopumā regulārajā čempionātā viņš aizvadījis 71 spēli, guvis 10 vārtus, atdevis 16 rezultatīvas piespēles un nopelnījis lietderības koeficientu -13.

"Sharks" ar 34 punktiem 35 spēlēs ierindojas septītajā jeb pirmspēdējā pozīcijā Rietumu divīzijas turnīra tabulā. No "play-off" zonas jeb ceturtās vietas Sanhosē patlaban atpaliek par četriem punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu