"Sharks" treneris par Balceru: Rūdijs spēlē lielisku hokeju!

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers.
Rūdolfs Balcers. Foto: https://www.facebook.com/SanJoseSharks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers šobrīd spēlē lieliski, tāpēc vienības treneris Bobs Bugners ar viņu ir ļoti apmierināts.

Divu Kalifornijas vienību duelī Losandželosas "Kings" sestdienas rītā pēc Latvijas laika mājās piekāpās Sanhosē "Sharks" ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1).

Balcers piedalījās visos trijos vārtu guvumos, reizi izceļoties pats un divas reizes rezultatīvi piespēlējot partneriem. 

Pēc spēles liepājnieku publiski slavēja arī "Sharks" galvenais treneris Bugners, kurš bija priecīgs par Balcera veikumu uz ledus.

"Visa tā maiņa ir izcila. Rūdijs spēlē lielisku hokeju! Viņi šovakar bija mūsu lielākais spēks. Ir patiesi svarīgi, ka komandā izveidojies īstens uzbrucēju "Top 6", kas saņem atbalstu no pārējiem laukuma spēlētājiem.

Tas mums ir ļoti vajadzīgs, ja vēlamies vēl par kaut ko šosezon pacīnīties. Balcers, Timo Maijers un Tomāšs Hērtls šobrīd ir savas formas spicē. Lieliski, ka viņi ir atraduši savstarpējo ķīmiju," sacīja treneris.

Latvijas hokejists šajā spēlē laukumā pavadīja 15 minūtes un 46 sekundes, no kurām 57 sekundes spēlēja vairākumā. Hokejists divreiz meta pa vārtiem un spēli noslēdza ar +/- rādītāju +3.

Balcers šosezon 21 spēlē guvis piecus vārtus un septiņreiz rezultatīvi piespēlējis.

Hertls spēli noslēdza ar diviem (1+1) rezultativitātes punktiem, bet "sauso" spēli ar 30 atvairītiem metieniem varēja svinēt Mārtins Džounss.

"Sharks" ar 36 punktiem 36 spēlēs Rietumu divīzijā pakāpusies uz sesto vietu astoņu klubu konkurencē, apsteidzot piektdienas pretiniekus.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 8.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu