Siliņš rezultatīvs "Astana" komandas zaudējumā

CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš sestdien VTB Vienotās līgas spēlē guva deviņus punktus, bet Nursultanas "Astana" Krasnodarā piedzīvoja zaudējumu.

"Lokomotiv Kubaņ" mājās uzvarēja Ojāra Siliņa pārstāvēto "Astana" no Kazahstānas ar 90:84 (19:22, 17:20, 29:16, 25:26).

Siliņš nospēlēja 26 minūtes un deviņas sekundes, kuru laikā precīzs bija viens no pieciem divpunktu un divi no sešiem trīspunktu metieniem, kā arī viens no diviem soda metieniem. Basketbolists izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, reizi bloķēja metienu, nopelnīja vienu personisko piezīmi, izprovocēja vienu pārkāpumu pretiniekam un spēli noslēdza ar efektivitātes koeficientu četri.

Rezultatīvākais viesu rindās ar 20 punktiem, kā arī pa piecām atlēkušajām bumbām un rezultatīvām piespēlēm bija Džeremaija Hils, bet mājiniekiem 24 punkti, septiņas zem groziem izcīnītas bumbas un sešas rezultatīvas piespēles Vilam Kamingsam.

"Astana" ar pieciem panākumiem 20 spēlēs ir 11.pozīcijā Vienotajā līgā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu