Kurucs vēl netiek pie iespējas debitēt "Bucks" sastāvā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Rodions Kurucs.
Rodions Kurucs. Foto: nba.com

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs joprojām gaida savu debiju Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandā Milvoki "Bucks", kas sestdien ar cēsnieku rezervē svinēja uzvaru regulārā čempionāta spēlē.

"Bucks" viesos ar rezultātu 129:128 (31:28, 30:29, 38:34, 30:37) pārspēja Sakramento "Kings".

Kurucs savu pēdējo spēli aizvadīja pirms vairāk nekā mēneša, tobrīd vēl pārstāvot Hjūstonas "Rockets". Latviešu basketbolists, kurš maiņas darījumā nonāca "Bucks" komandā, ir izārstējis vēdera muskulatūras savainojumu, tomēr pēdējos divos mačos viņš palicis uz rezervistu soliņu.

Milvoki vienība sestdien spēlēja bez sava līdera Jaņņa Adetokunbo, kurš iepriekšējā dienā guva 47 punktus un palīdzēja izcīnīt uzvaru 127:109 pār Portlendas "Trail Blazers". Grieķis nespēlēja, jo sajuta sāpes kreisās kājas ceļgalā.

Divkārtējā līgas vērtīgākā spēlētāja prombūtnē "Bucks" līdera lomu uzņēmās Džrū Holidejs, kurš guva 33 punktus, 11 reizes rezultatīvi piespēlēja un izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas. Ar 26 gūtiem punktiem piebalsoja Bruks Lopess, bet 12 punkti, septiņas rezultatīvas piespēles un 14 atlēkušās bumbas bija Dontem Divinčenco. 

Kriss Midltons netrāpīja 11 no saviem pirmajiem 12 metieniem un samierinājās ar 16 punktiem.

"Bucks" pēc zaudējumiem Bostonas "Celtics", Ņujorkas "Knicks" un Losandželosas "Clippers" komandām izcīnījusi trīs uzvaras pēc kārtas.

"Kings" rindās pa 27 punktiem bija De'Āronam Foksam un spēli no rezervistu soliņa sākušajam Terensam Deivisam. Vēl 19 punktus guva Badijs Hīlds, bet 12 punkti un 11 rezultatīvas piespēles bija Tairīsam Helibērtonam.

Milvoki vienība ar 32 uzvarām 49 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet Sakramento komanda ar 22 panākumiem 50 dueļos ir 11.pozīcijā Rietumos.

"Bucks" turpinās viesoties Kalifornijā un otrdien Sanfrancisko cīnīsies ar Goldensteitas "Warriors".

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu