Cik negaidīti parakstīts, tikpat negaidīti arī tika lauzts Rodrigo Ābola līgums ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Floridas "Panthers". Hokejists gan šobrīd vairs par iemesliem galvu nelauza, jo sapnim nav atmetis ar roku. Viņš cer ceļu līdz pasaules hokeja Mekai nobruģēt ar Zviedrijā raktiem akmeņiem.

Marta vidū vēl uz divām sezonām pagarināji līgumu ar "Orebro" komandu. Kā mēs šo soli varam tulkot? Tas ir punkts tavam sapnim spēlēt NHL, varbūt tikai komats?

Nezinu, tur tā visa situācija ar Floridas "Panthers" beidzās tā, ka pats nemaz īsti to nesapratu. Viss labi, mums šosezon nav fārmkluba, turpini spēlēt Zviedrijā, brauc nākamgad, bet pēkšņi lauž līgumu, jo neesmu vairs vajadzīgs. Tas bija tāds sitiens zem jostasvietas. Nepatīkami, ka lauž līgumu un pasaka, ka neesi vairs vajadzīgs. Kaut ko tādu jau gaidīju, jo viņiem tur mainījās viss menedžments. Tas ģenerālmenedžeris, kurš ar mani parakstīja, bija prom. Tad jau bija skaidrs, ka šāds gājiens no viņu puses varētu sekot. Man patīk spēlēt "Orebro" komandā. Es te jūtos vajadzīgs un novērtēts, ir izaugsme. Cerams, ka tas šobrīd ir komats. Tas jau atkarīgs no manis paša, kā spēlēšu turpmāk. Ir gadījumi, kad 27 gados aizbrauc uz NHL un spēlē. Tas būtu labākais gala iznākums. Šī ir arī laba līga, kur palikt. Domājot par gaidāmo ģimenes pieaugumu - šī vieta ir tuvu mājām, viss pazīstams. Bija vairāki apstākļi, kāpēc vēlējos šeit palikt. "Orebro" tā ir ieraksta prakse, jo vienmēr cenšas parakstīt vismaz divu gadu līgumu. Viena gada līgumi ir salīdzinošs retums. Arī viesspēlētājus cenšas piesaistīt uz vismaz divām sezonām. Vienam somam komandā ir pat trīs gadu līgums. Jā, vēlējos stabilitāti, jo pēdējos gados esmu mainījis komandas. Gribētos vismaz vienu gadu jau laikus zināt, kur būšu. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp