Mejerim produktīvs mačs komandas uzvarā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Mareks Mejeris
Mareks Mejeris Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris svētdien guva septiņus punktus Vienotās līgas spēlē un palīdzēja Permas "Parma" komandai izcīnīt uzvaru.

Permas basketbolisti mājās ar rezultātu 74:65 (18:18, 19:9, 23:20, 14:18) uzveica Minskas "Cmoki" vienību, kurai astoņus punktus guva Toms Leimanis un pēc ilgāka laika pārtraukuma palīdzēja Klāvs Čavars.

Mejeris svētdien laukumā pavadīja 21 minūti un četras sekundes, kuru laikā realizēja visus trīs divpunktu metienus un vienu no diviem "sodiņiem". Viņš arī izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, vienreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva vienu kļūdu, bloķēja divus metienus, divreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi un iekrāja 16 efektivitātes koeficienta punktus, kas bija labākais rādītājs komandā.

Tikmēr Leimanis spēlēja 32 minūtes un 52 sekundes, grozā raidot divus no 14 divpunktu metieniem un visus četrus soda metienus, bet netrāpot abus divus "trejačus". Tāpat viņš izcīnīja divas bumbas zem groziem, piecreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva divas kļūdas, pārtvēra divas bumbas, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes un tika pie viena efektivitātes koeficienta punkta.

Čavars spēlēja divas minūtes un 56 sekundes, kuru laikā izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, pieļāva vienu kļūdu un izprovocēja vienu piezīmi. Viņam šī bija pirmā Vienotās līgas spēle pēc teju četru mēnešu pārtraukuma.

Uzvarētājiem rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Boriss Savovičs, bet pretiniekiem 19 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Derekam Kukam.

"Parma" ar astoņām uzvarām 19 spēlēs ieņem astoto vietu turnīra tabulā, kamēr "Cmoki" ar diviem panākumiem 19 dueļos ir pēdējā pozīcijā.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu