Kārlails par Porziņģa kārtējo traumu: Viņš ir sīksts un treniņus neizlaiž

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porziņģis ir iedzīvojies plaukstas locītavas savainojumā, un šobrīd nav zināms, kad viņš varēs atgriezties laukumā, atklāja Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Dalasas "Mavericks" galvenais treneris Riks Kārlails.

Porziņģis pirmdien nepiedalījās "Mavericks" spēlē pret NBA līdervienību Jūtas "Jazz", taču Dalasas komanda izcīnīja piekto uzvaru pēc kārtas, turklāt pārtrauca pretinieku deviņu panākumu sēriju.

Latvijas basketbolists spēli izlaida plaukstas locītavas savainojuma dēļ. Šo traumu viņš guvis jau pirms vairākām nedēļām, un nav zināms, kad liepājnieks varētu atgriezties laukumā.

"Ceru, ka tas nav nekas nopietns. Tas viņu nomoka jau vairākas nedēļas. Mēs cerēsim uz to labāko," preses konferencē sacīja Kārlails.

"Šodien ar viņu runāju. Tas [traumas gūšana] varētu būt atgadījies janvārī. Mēs neesam 100% droši. Taču tas viņam traucē kopš tā laika," piebilda treneris.

Porziņģis šosezon piedalījies 31 no komandas 49 spēlēm. "Mavericks" cer, ka Latvijas basketbolists būs vesels maijā, kad sāksies izslēgšanas spēļu turnīrs.

"Viņš ir sīksts puisis. Viņš neizlaiž treniņus. Viņš visu laiku grib spēlēt," latvieti paslavēja "Mavericks" stūrmanis.

Porziņģis šosezon vidēji spēlē guvis 20,2 punktus, izcīnījis 8,9 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,6 metienus.

"Mavericks" ar 28 uzvarām un 21 zaudējumu ieņem septīto vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

NBA regulārajā čempionātā "Mavericks" komandai šosezon jāaizvada vēl 23 spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu