Video ⟩ Kurucam joprojām neuztic spēles laiku; "Bucks" spraigā cīņā zaudē "Warriors"

CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs otrdien palika rezervē Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēlē, viņa pārstāvētajai Milvoki "Bucks" komandai ciešot zaudējumu.

"Bucks" viesos ar rezultātu 121:122 (26:28, 24:25, 38:30, 33:39) piekāpās Goldensteitas "Warriors".

Kurucs savu pēdējo spēli aizvadīja pirms vairāk nekā mēneša, tobrīd vēl pārstāvot Hjūstonas "Rockets". Latviešu basketbolists, kurš maiņas darījumā nonāca "Bucks" komandā, ir izārstējis vēdera muskulatūras savainojumu, tomēr pēdējos trīs mačos viņš palicis uz rezervistu soliņu.

Otro spēli pēc kārtas "Bucks" vienībai nevarēja palīdzēt komandas spožākā zvaigzne Jannis Adetokunbo. Grieķim spēlēt neļāva sāpes kreisās kājas ceļgalā.

Laukuma saimnieki uzvaru nodrošināja 7,7 sekundes pirms pamatlaika beigām, kad Kellijs Ubre juniors realizēja pāris soda metienus. Pēdējā uzbrukumā Krisa Midltona metienu ar bloku apturēja Endrū Vigins, bet pēc atlēkušās bumbas izcīnīšanas savu iespēju neizmantoja Pets Konatons.

"Bucks" rindās 29 punktus guva nesen jaunu līgumu parakstījušais Džrū Holidejs, 28 punkti bija Midltonam, bet 13 punkti un 13 atlēkušās bumbas - Bobijam Portisam.

Mājiniekiem līdera statusu apliecināja Stefans Karijs, kurš guva 41 punktu, 19 un 18 punkti bija Ubrem un Kentam Beizmoram, bet 13 punktus guva un desmit bumbas zem groziem izcīnīja Džeimss Vaizmens.

Karijs šobrīd ir tikai 88 punktu attālumā, lai "Warriors" labāko punktu guvēju sarakstā panāktu Viltu Čemberleinu, kurš savulaik šai vienībai guva 17 783 punktus.

"Bucks" ar 32 uzvarām 50 spēlēs ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet "Warriors" ar 24 panākumiem 51 cīņā ir desmitā Rietumos.

"Bucks" ceturtdien viesosies pie Kristapa Porziņģa pārstāvētās Dalasas "Mavericks" komandas.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu