"Kings" zvaigzne Dautijs kritizē savus komandas biedrus

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Drū Dautijs
Drū Dautijs Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Losandželosas "Kings" aizsargs Drū Dautijs pēc pēdējās spēles, kurā viņa pārstāvētā vienība piedzīvoja neveiksmi pret Arizonas "Coyotes" ar rezultātu 2:5, asi kritizēja savus komandas biedrus.

"Man liekas, ka tieši tā mums ir pietrūcis pēdējās piecās spēles," sacīja Dautijs, atbildot uz žurnālista jautājumu par komandas spēlētāju attieksmi. "Mums daži čaļi smagi strādā katrā mačā, bet citi dažās spēlēs paņem brīvdienu."

Lielāko sezonas daļu "Kings" rādīja atzīstamu sniegumu, bet pēdējās desmit spēlēs ir izcīnītas tikai trīs uzvaras.

"Sezonas sākumā mēs atradāmies labās pozīcijās, bet pēdējās divās nedēļās mēs sev paši esam iešāvuši kājā. Mums daudz jāpaveic, lai atgrieztos tur, kur vēlamies," izteicās 31 gadus vecais kanādietis.

"Rīkojies tā, it kā tu būtu nopelnījis vietu šajā sastāvā un mūsu komandā. Negaidi, ka tev dos papildu spēles laiku. Ej un nopelni to," šādus vārdus dažu komandas biedru virzienā veltīja aizsargs.

Drū Dautijs šosezon 37 mačos izcēlies ar astoņiem vārtiem un 20 rezultatīvām piespēlēm. Viņa pārstāvētā "Kings" vienība ar 34 punktiem ierindojas septītajā vietā Rietumu divīzijā.

Kanādas izlases hokejists vairākus gadus tiek uzskatīts par vienu no labākajiem līgas aizsargiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu