Karašausks: Visiem taču ir skaidrs, kāpēc mani nesauc uz izlasi (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Karašausks
Artūrs Karašausks Foto: Reuters/ScanPix

Lai gan Latvijas futbola izlases galvenais treneris Dainis Kazakevičs allaž atsakās publiski komentēt Artūra Karašauska neiekļaušanu pat valstsvienības kandidātu sarakstā, visiem tāpat ir skaidrs šāda soļa iemesls, uzskata uzbrucējs.

Karašausks šobrīd spēlē "Optibet" virslīgas klubā "Liepāja", bet Daiņa Kazakeviča vadītajā izlasē nav ticis iekļauts kandidātu sarakstā.

Aizkulisēs šādu Kazakeviča izvēli saista ar 2013.gada nogales notikumiem, kad Karašausks un vēl četri futbolisti tika atskaitīti no U-21 izlases par alkohola lietošanu.

Latvijas izlases šībrīža galvenais treneris gan paudis, ka Karašauska neizsaukšanai uz valstsvienību nav sakara ar pagātnes grēkiem.

"Nevienam citam vairs neko nevēlos pierādīt. Pats sev gribu pierādīt, ka varu būt labākais. Domāju, ka šo gadu gaitā Latvijā jau visiem visu esmu pierādījis. Visi visu redz. Katram futbolistam gribas spēlēt izlasē. Kopš bērnības skatos izlases spēles, vienmēr esmu vēlējies būt komandā. Vai esmu vajadzīgs izlasei? Varbūt nemaz neesmu," sarunā ar Juriju Žigajevu tīmekļa vietnes "YouTube" kanālā "Betsafe Pribaltika" sacīja Karašausks.

"Visi lasām to, ko intervijās saka izlases galvenais treneris. Arī es. Var taču pateikt taisnību, kāpēc neņem cilvēku izlasē. Domāju, ka tas ir U-21 izlases dēļ. Tur nav, ko slēpt. Visiem viss taču ir skaidrs. Uzskatu, ka kandidātu sarakstā man ir jābūt. Nekad neesmu sapratis, kāpēc cilvēks vienkārši nevar pateikt taisnību, kā ir."

"Liepājas" futbolists arī atklāja, ka ar Kazakeviču personīgi nav runājis. Viņš nesaprotot, kāpēc tik krasi ir ticis atstumts no izlases, kaut gan regulāri spēlēja komandā Miksu Pātelainena un Slavišas Stojanoviča vadībā.

"Man nav aizvainojuma. Vienkārši vajag runāt. Nevar taču zināt, kā cilvēks astoņu gadu laikā ir mainījies. Vajag sazināties, kontaktēties."

29 gadus vecais Karašausks šosezon trijās Latvijas virslīgas spēlēs guvis vienus vārtus, bet pagājušajā sezonā viņam 20 mačos deviņi precīzi sitieni.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu