Foto ⟩ Vairāki NBA spēlētāji saņēmuši vakcīnas pret Covid-19

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) vairāki spēlētāji saņēmuši Covid-19 vakcīnas, neslēpjot prieku par to sociālajos tīklos.

Pirmās potes nesen saņēma Minesotas "Timberwolves" spēlētāji un citi kluba pārstāvji. Viņu starpā ir arī NBA zvaigzne, centra pozīcijas spēlētājs Karls Entonijs Taunss, kurš Covid-19 izraisīto komplikāciju dēļ pērn zaudēja māti un vēl sešus ģimenes locekļus.

NBA vidē vakcinēšanās pret Covid-19 sākās jau martā. Pirmo poti vēl pirms pārcelšanās uz Dalasu saņēma Itālijas basketbolists Nikolo Melli, kurš maiņas darījumā kļuva par Kristapa Porziņģa komandas biedru "Mavericks" rindās.

Ņūorleānas "Pelicans" bijušais spēlētājs savā "Instagram" kontā aicinājis arī citus vakcinēties. 

"Man ir paveicies, ka man ir šāda iespēja. Nevaru vien sagaidīt otro poti pēc trim nedēļām. Ja tu vari, tad dabū to."

Arī Melli tautietis itālis Danilo Gallinari no Atlantas "Hawks" komandas neslēpj gandarījumu, ka viņš vakcinējies pret Covid-19.

"Esmu pateicīgs par pirmo poti pret Covid. Šajā kritiskajā laikā ir svarīgi ticēt tās ieguvumiem, lai mēs pasargātu visus mūsu mīļotos. Ar nepacietību gaidu otro poti un jaunu nodaļu mūsu dzīvē," raksta Gallinari.

Portlendas "Trail Blazers" uzbrucējs amerikānis Roberts Kovingtons norāda, ka vakcinēšanās pret Covid-19 ir solis pareizajā virzienā, lai atgrieztos normālā dzīvē.

Bosnijas un Hercegovinas basketbolists Jusufs Nurkičs, kurš pārstāv Portlendas "Trail Blazers" komandu, uzsver vakcīnas ieguvumus.

"Nevaru dzīvot bailēs, ka inficēšu kādu citu un savus mīļotos. Labākā aizsardzība ir vakcīna, un tas ir ātrākais veids, kā atgriezties normālā dzīvē."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu