Porziņģis plaukstas locītavas traumu plāno izārstēt starpsezonā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Šosezon gūto plaukstas locītavas traumu Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis plāno izārstēt starpsezonā, trešdien pēc zaudējuma Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandai Hjūstonas "Rockets" teica liepājnieks.

Jau ziņots, ka Kristaps Porziņģis trešdien NBA spēlē izcēlās ar 23 punktiem un 12 atlēkušajām bumbām, bet viņa pārstāvētā komanda Dalasas "Mavericks" piedzīvoja zaudējumu.

"Mavericks" viesos ar 93:102 (23:24, 19:23, 22:28, 29:27) piekāpās Hjūstonas "Rockets" un pārtrauca piecu uzvaru sēriju.

Porziņģis laukumā pavadīja 36 minūtes un 15 sekundes, kuru laikā guva 23 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, iekrājot "double-double". Basketbolists grozā raidīja astoņus no 15 divpunktu un divus no četriem trīspunktu metieniem, kā arī realizēja vienīgo soda metienu. Viņš arī reizi rezultatīvi piespēlēja, bloķēja vienu metienu, vienu reizi kļūdījās un spēli noslēdza ar sliktāko +/- rādītāju komandā -19.

Noslēdzošajā ceturtdaļā Porziņģim neizdevās gūt punktus, bet liepājnieks nezināja teikt, kāpēc tā noticis.

Iepriekšējo spēli Porziņģis izlaida plaukstas locītavas savainojuma dēļ. Iepriekš preses konferencē galvenais treneris Riks Kārlails atklāja, ka basketbolists šo traumu, iespējams, guvis jau janvārī, tomēr cīnījies caur sāpēm un devies laukumā.

"Plaukstas locītava jūtas labi, bet šo problēmu, visticamāk, atrisināšu tikai pēc sezonas beigām," atklāja Porziņģis. "Tagad turpināšu spēlēt un cerēšu, ka plauksta izturēs."

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs jau ceturtdien, kad mājās tiksies ar Rodiona Kuruca pārstāvēto Milvoki "Bucks".

Dalasas komanda ar 28 uzvarām 50 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu