Video ⟩ Durents atgriežas laukumā un izceļas ar perfektu precizitāti

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kevins Durents
Kevins Durents Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Bruklinas "Nets" zvaigzne Kevins Durents trešdien pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās laukumā un izcēlās ar perfektu metienu precizitāti.

"Nets" savā laukumā ar rezultātu 139:111 pārspēja Ņūorleānas "Pelicans". Uzvarētāju rindās Durents spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, kopumā laukumā pavadīja 19 minūtes un guva 17 punktus.

Durents devās laukumā pēc 23 spēļu pārtraukuma, kas bija saistīts ar kājas muskuļa traumu. Kaut arī viņš nebija spēlējis teju divus mēnešus, "Nets" uzbrucējs grozam uzbruka perfekti - 2p. 3/3, 3p. 2/2, soda metieni 5/5.

"Nets" zvaigzne arī izcīnīja septiņas atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles, bloķēja vienu metienu un pieļāva sešas kļūdas.

Uzvarētāju sastāvā Kairijs Ērvings guva 24 punktus, bet 22 pievienoja Lamarkuss Oldridžs, bet "Pelicans" rindās ar 26 punktiem izcēlās Ēriks Bledso.

"Nets" ar 36 uzvarām un 16 zaudējumiem ir līdere Austrumu konferences turnīra tabulā, bet "Pelicans" ar bilanci 22-29 ierindojas 11. pozīcijā Rietumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu