Video ⟩ Porziņģim iespaidīgs sniegums "Mavericks" uzvarā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

Lielisku sniegumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā pagājušajā naktī (pēc Latvijas laika) demonstrēja Kristaps Porziņģs, palīdzot Dalasas "Mavericks" komandai svinēt uzvaru. 

"Mavericks" basketbolisti ar 116:101 savā laukumā apspēlēja Milvoki "Bucks", izcīnot sesto uzvaru pēdējās septiņās spēlēs. 

Porziņģis aizvadīja vienu no savām labākajām spēlēm šosezon. Laukumā pavadītajās 33:16 minūtēs viņš izcēlās ar gūtiem 26 punktiem (1p. 2/2, 2p. 6/13, 3p. 4/7), 17 atlēkušajām bumbām, vienu rezultatīvu piespēli, diviem bloķētiem metieniem, reizi kļūdījās, divreiz pārkāpa noteikumus un spēli pabeidza ar +/- rādītāju +17. 

Šī bija otrā spēle pēc kārtas, kad Porziņģis atzīmējies ar "double-double".

"Bucks" komandā aizvien pie spēles laika netiek Rodions Kurucs. 

Dalasas panākumu ar 27 punktiem, deviņām atlēkušajām bumbām un deviņām rezultatīvām piespēlēm kaldināja līderis Luka Dončičs, 14 punktus iemeta Džošs Ričardsons, bet pa 12 pievienoja Maksi Klebers un Tims Hārdevejs juniors. 

Tikmēr "Bucks" sastāvā 22 punktus iemeta Donte Divinčenzo, bet 20 guva Bobijs Portis.

Arī šo maču ceļgala savainojuma dēļ izlaida viens no Milvoki komandas līderiem Jannis Adetokunbo. Viņš pēdējās desmit spēlēs laukumā devies vien piecreiz.

Milvoki vienība piektdien nākamo spēli aizvadīs ar Šarlotas "Hornets", bet "Mavericks" svētdien spēkosies ar Sanantonio "Spurs".

"Bucks" ar 32 uzvarām 51 spēlē Austrumu konferencē ieņem trešo vietu, bet "Mavericks" ar 29 panākumiem ir septītā Rietumos.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu