Hārtlija vadītās "Avangard" kapteinis ir pie samaņas un spēj staigāt

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Aleksejs Jemeļins (vidū).
Aleksejs Jemeļins (vidū). Foto: www.hawk.ru

Latvijas izlases galvenā trenera Boba Hārtlija vadītā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Omskas "Avangard" kapteinis Aleksejs Jemeļins šobrīd ir pie samaņas un pat spēj staigāt, sociālās saziņas vietnē "Twitter" pavēstījis bijušais komandas uzbrucējs Nikolajs Ļemtjugovs.

Pēc KHL Austrumu konferences finālsērijas pirmā mača sestdien, 34 gadus vecais aizsargs Jemeļins ar sūdzību par paaugstinātu temperatūru vērsās Kazaņas slimnīcā.

Viņu pārcēla uz Infektoloģijas nodaļu, jo bija aizdomas par saslimšanu ar Covid-19. Šīs aizdomas gan neapstiprinājās, jo testa rezultāts bija negatīvs.

Vēlāk aizsargs atradās smagā stāvoklī, bet bija pie samaņas. Ārsti pauda, ka hokejista stāvoklis nav saistīts ar kādu pirmajā finālsērijas spēlē gūtu traumu. Aizsargam noteikta diagnoze - aknu toksiskais šoks.

"Aleksejs Jemeļins ir slimnīcā, bet pie samaņas un spēj patstāvīgi staigāt. Viņa smagais stāvoklis redzams tikai viņa analīžu rezultātos," raksta Ļemtjugovs.

Omskas komanda pirmajās divās sērijas spēles uzvarēja favorītus Kazaņas "Ak Bars", bet pašlaik sērijā līdz četrām uzvarām  ir vadībā ar 2-1. Sērijas ceturtā spēle piektdienas vakarā notiks Balašihā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu