Video ⟩ Balcers spēlē aktīvi, taču "Sharks" piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Tomāšs Hertls un Rūdolfs Balcers
Tomāšs Hertls un Rūdolfs Balcers Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas hokeja uzbrucēja Rudolfa Balcera pārstāvētā Sanhosē "Sharks" komanda sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā.

"Sharks" savā laukumā ar rezultātu 2:4 (1:1, 0:3, 1:0) piekāpās Losandželosas "Kings". Dienu iepriekš savstarpējā duelī Sanhosē uzvarēja, turklāt Balcers guva vārtus.

Šoreiz latviešu uzbrucējs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, taču viņš spēlēja aktīvi - veica divus metienus pa pretinieku vārtiem un izpildīja arī trīs spēka paņēmienus, kas starp uzbrucējiem bija lielākais rādītājs.

Balcers laukumā pavadīja 14 minūtes un piecas sekundes. Teju četras minūtes (3:52) latvietis spēlēja skaitliskajā vairākumā. Latvijas hokejists maču pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

"Sharks" komandas labā vārtus guva amerikānis Dilans Gembrels un šveicietis Timo Maiers.

Savukārt "Kings" komandai uzvaru ar precīzu metienu kaldināja amerikāņi Dastins Brauns un Alekss Aiafallo, kā arī kanādieši Andreass Atanasiu un Džefs Kārters. Braunam, Atanasiu un Kārteram arī pa rezultatīvai piespēlei.

"Sharks" sastāvā kanādiešu vārtsargs Martins Džounss nospēlēja pirmo un otro periodu un atvairīja 15 no 19 metieniem (78,9%). Trešajā periodā NHL debiju piedzīvoja čehu vārtsargs Jozefs Korženāržs, kurš atvairīja septiņus metienus (100%).

Abām komandām bija pa piecām iespējām spēlēt skaitliskajā vairākumā, un katra vienība guva vienus vārtus nevienādos sastāvos. 

Balcers šosezon 25 spēlēs guvis sešus vārtus, atdevis septiņas rezultatīvas piespēles un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

"Sharks" ar 40 punktiem 40 spēlēs Rietumu divīzijā ieņem sesto vietu, par četriem punktiem atpaliekot no ceturtās pozīcijās jeb "play-off" zonas.

"Kings" komandai ir par diviem punktiem mazāk nekā "Sharks".

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada 82 mačus, taču šosezon līdz maijam vidum katrs klubs izspēlēs 56 dueļus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu