Video ⟩ Siliņš rezultatīvs spēlē pret Strēlnieka pārstāvēto CSKA

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: vtb-league.com

Latvijas basketbolists Ojārs Siliņš svētdien VTB Vienotās līgas spēlē guva desmit punktus, bet tas neglāba viņa pārstāvēto komandu Nursultanas "Astana" no zaudējuma.

Nursultanas "Astana" viesos ar 77:100 (22:23, 17:35, 15:15, 23:27) piekāpās Maskavas CSKA, kuras sastāvā nebija pieteikts Jānis Strēlnieks.

Siliņš viesu rindās laukumā pavadīja 15 minūtes un septiņas sekundes, kuru laikā guva desmit punktus un izcīnīja divas atlēkušās bumbas. Basketbolists grozā raidīja divus no pieciem divpunktu un divus no četriem trīspunktu metieniem, bet vienīgais "sodiņš" bija neprecīzs. Tāpat viņš divreiz rezultatīvi piespēlēja, nopelnīja trīs personīgās piezīmes, pretiniekus izprovocēja uz vienu pārkāpumu un spēli noslēdza ar negatīvu +/- rādītāju -11.

Rezultatīvākie spēlētāji CSKA komandā ar 15 punktiem bija Gabriels Lundbergs un Viljamss Klaibērnss. "Astana" rindās 18 punkti, astoņas bumbas zem groziem un sešas rezultatīvas piespēles Maiklam Tompsonam.

CSKA ar 16 uzvarām 22 spēlēs ieņem otro vietu, bet "Astana" ar pieciem panākumiem 21 mačā ierindojas pirmspēdējā jeb 12.pozīcijā.

Tikmēr Mareka Mejera pārstāvētā Permas "Parma" mājās ar 67:72 (14:13, 14:17, 16:21, 23:21) zaudēja "Ņižņij Novgorod".

Mejeris nospēlēja 24 minūtes un 21 sekundi, kuru laikā guva sešus punktus, izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas un četrreiz rezultatīvi piespēlēja. Basketbolists iemeta trīs no sešiem divpunktu metieniem, bet abi soda metieni bija neprecīzi. Viņam arī viens bloķēts metiens, divas kļūdas, divas personīgās piezīmes, bet pretinieki izprovocēti uz četriem noteikumu pārkāpumiem. Mejeris spēli noslēdza ar otro labāko +/- rādītāju komandā 12.

Permas komandā rezultatīvākais ar 16 punktiem bija Boriss Savovičs, bet vēl 13 punktus guva Marsels Ponitka. Uzvarētāju labā 26 punktus guva Keisijs Šeperds.

"Parma" ar deviņām uzvarām 21 spēlē ieņem astoto vietu.

Tāpat kā iepriekšējā sezonā, arī šajā regulārajā turnīrā startē 13 komandas - deviņas no Krievijas, kā arī pa vienai vienībai no Igaunijas, Baltkrievijas, Kazahstānas un Polijas. Otro sezonu pēc kārtas turnīrā nepiedalās "VEF Rīga" komanda.

2019./2020.gada līgas sezona sezona priekšlaicīgi noslēdzās koronavīrusa radītās pandēmijas dēļ, čempionu nenoskaidrojot. Čempionāta pārtraukšanas brīdī pirmajā vietā bija Maskavas apgabala "Himki", bet otro vietu ieņēma Maskavas CSKA.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu