Video ⟩ Kurucam pirmie punkti "Bucks" sastāvā NBA čempionātā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp

Latvijas basketbolists Rodions Kurucs svētdien guva savus pirmos punktus Milvoki "Bucks" sastāvā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārajā čempionātā.

"Bucks" izbraukumā ar rezultātu 124:87 (32:19, 25:19, 28:29, 39:20) sagrāva Orlando "Magic". Milvoki pārtrauca trīs zaudējumu sēriju, savukārt pretiniekiem šī ir piektā neveiksme pēc kārtas.

Kurucs laukumā pavadīja piecas minūtes, kuru laikā viņš guva piecus punktus (2p. 1/1, 3p. 1/1), realizējot abus izpildītos metienus no spēles. Latvieša kontā arī divas izcīnītas atlēkušās bumbas.

Kamēr Kurucs atradās laukumā, "Bucks" guva par diviem punktiem vairāk nekā pretinieki. Cēsnieks nospēlēja mača pēdējās piecas minūtes.

Kurucam šī bija otrā spēle "Bucks" sastāvā. Debijas mačā cēsnieks punktus neguva.

Uzvarētāju sastāvā 21 punktu guva Kriss Midltons, bet Bobijs Portiss pievienoja 16 punktus un 10 izcīnītas atlēkušās bumbas.

"Magic" rindās rezultatīvākais bija Mo Bamba, kurš guva 21 punktus, teicami grozam uzbrūkot no tālās distances (3p. 5/6).

Piekto spēli pēc kārtas izlaida "Bucks" līderis Janis Adetokunbo, jo viņš dziedē ceļgala traumu, taču drīzumā Grieķijas basketbolists varētu atgriezties laukumā.

"Bucks" jau sākumā turēja spēli savos grožos, neļaujot pretiniekiem ne reizi izvirzīties vadībā. Milvoki daudz labāk uzbruka no tālās distances (3p. 19/40 pret 8/36), kā arī labāk cīnījās par atlēkušajām bumbām (56 pret 37).

Austrumu konferences kopvērtējumā "Bucks" ar 33 uzvarām un 20 zaudējumiem ieņem trešo vietu, atpaliekot vienīgi no Filadelfijas "76ers" un Bruklinas "Nets" komandām, kurām abām bilance ir 36-17.

"Magic" ar bilanci 16-37 ierindojas 14. jeb pirmspēdējā pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu