Video ⟩ Porziņģis: Spēles beigās vēlējos būt laukumā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porzinģis
Kristaps Porzinģis Foto: Reuters/ScanPix

Kristaps Porzinģis pēc iepriekšējās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) spēles, kurā Dalasas "Mavericks" cieta zaudējumu, sniedza komentāru par mača laikā savākto piezīmju problēmu.

"Mavericks" komanda spēles galotnē savā laukumā piekāpās Sanatonio "Spurs" ar rezultātu 117:119.

Porziņģis laukumā pavadīja 35:57 minūtes, kuru laikā guva 31 punktu (1p. 4/4, 2p. 9/13, 3p. 3/8), izcīnīja 15 atlēkušās bumbas, veica trīs rezultatīvas piespēles, bloķēja divus metienus, pieļāva trīs kļūdas, sešreiz pārkāpa noteikumus un maču noslēdza ar +/- rādītāju -4. 

"Grūti beigās bija nespēlēt piezīmju dēļ. Vēlējos būt laukumā. Mums bija iespēja uzvarēt, bet Demārs Derouzens realizēja izšķirīgu metienu. Cepuri nost viņa priekšā. Tas parāda, cik grūti ir gūt uzvaras katrā spēlē," pēc spēles preses konferencē sacīja liepājnieks.

Kāda medija pārstāvis Porziņģim jautāja, kā viņš kopumā jūtas.

"Jūtos labi un vienkārši spēlēju savu spēli. Cenšos atrast iespējās uzbrukumā. Rūpējos par savu ķermeni un strādāju pie sava snieguma," atzina Porziņģis.

Pazīstamais "Mavericks" apskatnieks Tims Kato jautāja Porziņģim, kādas ir viņa sajūtas, kad atrasties laukumā liedz piezīmju problēma. "Ir jābūt balansam. Tu negribi spēlēt pārāk "mīksti", atļaujot visiem doties sev garām. No otras puses - jābūt gudram, nevari iegūt muļķīgu piezīmi bez iemesla. Pēdējo piezīmi nopelnīju, jo centos pretinieku bloķēt, bet viņš nedaudz atliecās un trāpīju pa roku. Jārīkojas gudrāk. Citreiz pat pēc pirmajām piezīmēm jābūt gudram, jo tas var nospēlēt svarīgu lomu spēles beigās," teica "Mavericks" zvaigzne.

Vidēji spēlē Porziņģis šosezon guvis, 20,7 punktus, savācis 9,4 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,6 pretinieku metienus. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ar 29 uzvarām 52 spēlēs ieņem 7. vietu

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu