Buncim un Kuldam vārtu guvumi Vācijas čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kulda
Artūrs Kulda Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas hokejisti Filips Buncis un Artūrs Kulda pirmdien guva vārtus Vācijas augstākās hokeja līgas (DEL) spēlē.

Bunča un aizsarga Kristofera Binduļa pārstāvētā Krēfeldes "Pinguine" vienība mājās ar 1:2 (1:2, 0:0, 0:0) zaudēja Šveningeres "Wild Wings".

Uzbrucējs savas komandas vienīgos vārtus guva spēles 59.sekundē, panākdams 1:0. Viņš šajā spēlē laukumā pavadīja 20 minūtes un 17 sekundes, kuru laikā uzvarēja divus no pieciem iemetieniem, trīsreiz meta pa vārtiem, reizi bloķēja metienu un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Bindulis nospēlēja 15 minūtes un 47 sekundes, kuru laikā trīsreiz meta pa vārtiem, reizi bloķēja metienu un spēli noslēdza ar negatīvu lietderību -1.

Pagājušajā nedēļā Krēfeldes klubu pameta pieredzējušais uzbrucējs Mārtiņš Karsums.

Citā spēlē Kuldas pārstāvētā Nirnbergas "Ice Tigers" mājās ar 6:5 (0:1, 4:3, 1:1, 0:0, 1:0) "bullīšos" uzvarēja Diseldorfas EG komandu.

Kulda aptuveni desmit minūtes līdz spēles beigām izrāva neizšķirtu 5:5. Aizsargs laukumā nospēlēja 21 minūti un 19 sekundes, kuru laikā četrreiz meta pa vārtiem un nopelnīja negatīvu lietderības koeficientu -1.

Divus vārtus un rezultatīvu piespēli iekrāja Daniels Šmolcs, bet vēl divi "goli" "Ice Tigers" komandā arī Deinam Foksam. Uzvaru nesošo "bullīti" realizēja Šmolcs.

"Ice Tigers" ar 36 punktiem 35 spēlēs Dienvidu grupā ieņem pēdējo - septīto vietu, bet Krēfeldes komanda ar 15 punktiem ir pēdējā Ziemeļu grupā, ieņemot septīto pozīciju.

DEL regulārajā čempionātā 14 komandas sadalītas divās grupās - Ziemeļu un Dienvidu. Savas grupas ietvaros komandas aizvadīs četras savstarpējās spēles, bet ar otras grupas vienībām būs pa diviem savstarpējiem mačiem. Izslēgšanas turnīrā iekļūs katras grupas četras spēcīgākās komandas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu